Adem & Veerkacht coaching voor stress en trauma verwerking

 Breathing Inn ~ Een plek om op adem te komen | Merel Burger
 Haarlem

De adem is de sleutel tot een vrij leven, bevrijd van blokkades in je lichaam, ontdaan van stress en gevuld met teugen vol met levensenergie. Je adem kan je helpen om te voelen zonder te vinden.

Mijn coachsessies noem ik ont-moetingen. Waarom ont-moeting? Omdat we al zoveel moeten in ons leven. De keuze dat jij iets anders wilt en mag in jouw leven is uit vrije wil. 

Tijdens onze ont-moetingen kijk ik vanuit zachtheid en zullen we eerst inzoomen op welke sensaties in je lichaam te voelen zijn, wat het met je doet en wat je zelf graag zou willen. Wat mag je loslaten en bevrijden? Adem & Veerkracht coaching kan je hierbij helpen om in je kern te gaan voelen wie je in essentie bent.

ADEM & VEERKRACHT COACHING IS IETS VOOR JOU ALS JE: 

  • Blokkades voelt in je lichaam
  • Veel in je hoofd zit
  • Lastig vind om te voelen of juist enorm veel voelt en het moeilijk vindt om hier mee om te gaan
  • Terugkerende negatieve patronen en beperkende overtuigingen hebt
  • Onverwerkte trauma's
  • Stress klachten
  • Fysieke klachten
  • Hyperventilatie of slaapproblemen.
  • Ook voor mensen die liever niet praten maar juist ervaren.
  • Als je uit zelfzorg wil ademen omdat je weet hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen.
  • Voor moeders en vaders die hard werken en zichzelf soms verliezen en vergeten. En hun eigen behoeftes en grenzen willen leren aangeven.

Voel je welkom mooi mens!

 Voor groepssessies, check de agenda op mijn website.

Over Merel Burger

Mijn liefde voor menselijke verbinding geeft mij een enorm vervuld hart. Ik zie jou voor wie je bent, zonder oordeel en projecties. Jij mag zijn. Ik prikkel en help je met humor stappen te laten zetten buiten de comfortzone. Want daar is waar de magie ontstaat tijdens mijn 1-op-1 sessies

Mijn ervaring in de afgelopen jaren hebben mij doen beseffen hoeveel het groepswerk zoveel brengt. 

De dynamiek in de groep is net het échte leven. Alleen dan misschien net in wat veiligere bedding. Het is een uitnodiging om net iets meer van jezelf te laten zien dan dat je gewend bent. Zo is hoe ik werk. Zo is hoe ik leef. Het geeft je veerkracht om alles wat er op je pad komt aan te gaan en het leven ten volste te leven. Mensenwerk is waar ik voor leef. 

  • Achtergrond in HR
  • In de opleiding tot Breath Work Coach voor trauma verwerking en emotional release bij Lars Faber, heb ik mogen ervaren dat ademwerk een fantastische manier is om negatieve herinneringen, blokkades en trauma's op cel niveau te helen.
  • Bij de B-mind academy - Yellow Belt coach leerde ik alles rond de ademhaling en de fysiologie ervan. 
  • De principes van systemische helende oefeningen en familie opstellingen heb ik opgedaan bij de opleiding Systemic Healing van Loes Koot
  • Tijdens het volgen van jarenlange kundalini yoga practises, de invloeden van de TAO en het leren toepassen van de principes van mindfulness en hypno birthing en de 10 Daagse Vipassana beoefening. 
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding