Verlatings- of bindingsangst? Gea Boschma, Integratieve Psychotherapie

 Gea Boschma, Integratieve Psychotherapie | Gea Boschma
 Haarlem

HERKEN JE DIT?

  • Ik heb weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld.
  • Ik ben ‘verslaafd’ aan liefde en erkenning van anderen.
  • Ik voel bindingsangst of verlatingsangst.
  • Ik heb moeite met het aangaan van een liefdesrelatie.
  • Ik heb moeite met intimiteit binnen de relatie.
  • Ik val steeds op de ‘verkeerde’ man of vrouw.
  • Ik heb moeite met het stellen van grenzen.
  • We hebben al langere tijd relatieproblemen en weten niet hoe verder.

Je kunt kiezen voor individuele therapie of – als je een partner hebt – samen komen voor relatietherapie. 

Ook geef ik regelmatig middagen Familieopstellingen, zie de agenda of mijn website.

Over Gea Boschma

Mijn naam is Gea Boschma (1969). Ik heb een relatie en ben moeder van een zoon en een dochter in de tienerleeftijd . Na mijn HBO-studie in Amsterdam heb ik jarenlang bij diverse uitgeverijen gewerkt in redactionele en commerciële functies. Uitdagend werk met leuke collega’s.

De zeer plotselinge dood van een dierbare collega deed mij wakker schudden. Deze ingrijpende ervaring diende als een katalysator die mij aanzette om het roer om te gooien. Ik durfde te onderkennen dat in mijn toenmalige werk niet mijn grootste passie lag.

Ik volgde mijn hart en veranderde van koers. Ik heb de vierjarige opleiding Integratieve Psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam gevolgd. In 2007 ben ik gestart met mijn praktijk. Ik ben gevestigd in Centrum aan het Spaarne, Spaarne 112 in hartje Haarlem.

Ieder jaar volg ik nascholingen, waaronder de relatietherapietraining ‘Growing in love’ bij Aumm, trainingen op het gebied van verliesbegeleiding, EMDR (bij angsten en trauma’s) en de opleiding Systemisch werk (familie- en organisatie-opstellingen) bij Phoenix.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding