Ademcoaching voor stress en trauma verwerking

 Breathing Inn ~ Een plek om op adem te komen | Merel Burger
 Haarlem

Breathing Inn ~ Een plek om op adem te komen. Zoek jij naar een manier hoe je vrijer kan leven, blokkades en patronen kan doorbreken en trauma's te helen. Jouw ademhaling vertelt jou een verhaal, jouw verhaal. 1-op-1 ademcoaching en in groepen.

Je adem is de sleutel tot een vrij leven, bevrijd van blokkades in je lichaam, ontdaan van stress en gevuld met teugen vol met levensenergie. Je adem kan je helpen om te voelen zonder te vinden.

Mijn coachsessies noem ik ont-moetingen. Waarom ont-moeting? Omdat we vaak zoveel moeten in ons leven. De keuze dat jij iets wilt en mag in jouw leven is uit vrije wil.  Tijdens onze ont-moeting maken we een wandeling in de natuur en luister ik naar jouw verhaal en ademhaling. 

Vanuit zachtheid zullen we eerst inzoomen op welke sensaties in je lichaam te voelen zijn, wat het met je doet en wat je zelf graag zou willen. Wat mag je loslaten en welke keuze maak jij om je te ont-doen van al het moeten in jouw leven. Daarna zoomen we uit zodat er bewustwording optreedt, door verschillende soorten ademhalingstechnieken en oefeningen uit te voeren, passend bij jouw situatie.

Emotional release of trauma verwerking
Als jouw verhaal vertelt dat er negatieve herinneringen of trauma’s geheeld mogen worden is het mogelijk een ademwerk sessie te doen. Door middel van verbonden ademhaling of holotropic breath ga je uit je hoofd, in je lichaam en kan je helen op celniveau. Het geeft helderheid en antwoorden. Ik maak gebruik van kinesologie of het beantwoorden van een biografievragen lijst. Waardoor we de kern van het vraagstuk te pakken krijgen. 

Minimaal twee keer per maand geef ik twee verschillende groepssessies. Check de agenda op mijn website.

Over Merel Burger

De afgelopen jaren heb ik enorm veel geleerd van en over mijn ademhaling. Het is voor mij de meest belangrijkste tool geworden in mijn leven. Het is mijn kompas en heeft mij heling gegeven op celniveau.

In het verleden heeft het werkwoord ‘moeten’ veel druk gelegd in mijn leven. Vanaf jongs af aan moest ik van alles. Ik moest een bepaald soort persoon worden met druk van de buiten wereld, in een keurslijf waarin ik niet mocht bloeien, maar geblokkeerd werd door het systeem waar we in opgroeien. Mijn aandacht ging uit naar andere dingen. Ik wilde ontdekken en rebels zijn, ‘nee’ zeggen en geen ‘ja’ knikken.

Gezondheid is altijd een belangrijk thema geweest in mijn leven.
Ik heb een achtergrond in de sales en HR maar mijn passie voor een vitaal leven is nog meer gegroeid tijdens mijn werk in de arbodienstverlening en als vitaliteitsadviseur. Transparantie en oprechtheid vind ik erg belangrijk en ik blijf altijd authentiek aan mijzelf. Na de transformatie van vrouw naar moeder, voelde ik dat ik mocht los breken en nog meer te leven vanuit mijn hart. 

  • Mijn ervaring heb ik opgedaan tijdens het volgen van jarenlange kundalini yoga practises, de invloeden van de TAO en het leren toepassen van de principes van mindfulness en hypno birthing.
  • In de opleiding tot Breath Work Coach voor trauma verwerking en emotional release bij Lars Faber, heb ik mogen ervaren dat ademwerk een fantastische manier is om negatieve herinneringen, blokkades en trauma's op cel niveau te helen.
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding