Ademcoaching voor stress en trauma verwerking

 Breathing Inn ~ Een plek om op adem te komen | Merel Burger
 Haarlem

Breathing Inn ~ Een plek om op adem te komen. Zoek jij naar een manier hoe je vrijer kan leven, blokkades en patronen kan doorbreken en trauma's te helen. Jouw ademhaling vertelt jou een verhaal, jouw verhaal. 1-op-1 ademcoaching en in groepen.

Je adem is de sleutel tot een vrij leven, bevrijd van blokkades in je lichaam, ontdaan van stress en gevuld met teugen vol met levensenergie. Je adem kan je helpen om te voelen zonder te vinden.

Mijn coachsessies noem ik ont-moetingen. Waarom ont-moeting? Omdat we vaak zoveel moeten in ons leven. De keuze dat jij iets wilt en mag in jouw leven is uit vrije wil.  Tijdens onze ont-moeting maken we een wandeling in de natuur en luister ik naar jouw verhaal en ademhaling. 

Vanuit zachtheid zullen we eerst inzoomen op welke sensaties in je lichaam te voelen zijn, wat het met je doet en wat je zelf graag zou willen. Wat mag je loslaten en welke keuze maak jij om je te ont-doen van al het moeten in jouw leven. Daarna zoomen we uit zodat er bewustwording optreedt, door verschillende soorten ademhalingstechnieken en oefeningen uit te voeren, passend bij jouw situatie.

Emotional release of trauma verwerking
Als jouw verhaal vertelt dat er negatieve herinneringen of trauma’s geheeld mogen worden is het mogelijk een ademwerk sessie te doen. Door middel van verbonden ademhaling of holotropic breath ga je uit je hoofd, in je lichaam en kan je helen op celniveau. Het geeft helderheid en antwoorden. Ik maak gebruik van kinesologie of het beantwoorden van een biografievragen lijst. Waardoor we de kern van het vraagstuk te pakken krijgen. 

Minimaal twee keer per maand geef ik twee verschillende groepssessies. Check de agenda op mijn website.

Over Merel Burger

De afgelopen jaren heb ik enorm veel geleerd van en over mijn ademhaling. Het is voor mij de meest belangrijkste tool geworden in mijn leven. Het is mijn kompas en heeft mij heling gegeven op celniveau.

In het verleden heeft het werkwoord ‘moeten’ veel druk gelegd in mijn leven. Vanaf jongs af aan moest ik van alles. Ik moest een bepaald soort persoon worden met druk van de buiten wereld, in een keurslijf waarin ik niet mocht bloeien, maar geblokkeerd werd door het systeem waar we in opgroeien. Mijn aandacht ging uit naar andere dingen. Ik wilde ontdekken en rebels zijn, ‘nee’ zeggen en geen ‘ja’ knikken.

Gezondheid is altijd een belangrijk thema geweest in mijn leven.
Ik heb een achtergrond in de sales en HR maar mijn passie voor een vitaal leven is nog meer gegroeid tijdens mijn werk in de arbodienstverlening en als vitaliteitsadviseur. Transparantie en oprechtheid vind ik erg belangrijk en ik blijf altijd authentiek aan mijzelf. Na de transformatie van vrouw naar moeder, voelde ik dat ik mocht los breken en nog meer te leven vanuit mijn hart. 

  • Mijn ervaring heb ik opgedaan tijdens het volgen van jarenlange kundalini yoga practises, de invloeden van de TAO en het leren toepassen van de principes van mindfulness en hypno birthing.
  • In de opleiding tot Breath Work Coach voor trauma verwerking en emotional release bij Lars Faber, heb ik mogen ervaren dat ademwerk een fantastische manier is om negatieve herinneringen, blokkades en trauma's op cel niveau te helen.
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige & Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding