Destress lab | Adem je sterk en vrij | Breathwork - Meditatie - Yoga - Coaching

 Destress lab | Sophie van Aanholt
 Haarlem

Adem je sterk en vrij | Breathwork - Meditatie - Yoga - Coaching. Door het combineren van de adem met yoga-oefeningen kan je ervaren dat het een 'superpower' wordt wanneer je hem bewust inzet.

Ademen is niet alleen maar lucht in- en uitpompen, maar heeft alles te maken met ruimte maken in het lichaam, energie laten stromen, en zelfs energie bewust sturen.

Door het combineren van de adem met yoga-oefeningen kan je ervaren hoeveel spieren en zenuwen er betrokken zijn bij het ademproces. Zo word je je bewust dat, hoewel ademen simpel en vanzelfsprekend is, het een 'superpower' wordt wanneer je hem bewust inzet.

Je kunt bij Destress Lab terecht om trauma (fysiek, emotioneel of beide) te verwerken, maar ook om je lichaam te versterken, door je te helpen te herstellen van een ongeluk of ziekte, of door conditie op te bouwen en fitter te worden.

Over Sophie van Aanholt

Sophie van Aanholt is de founder van Destress Lab in Haarlem, van waaruit ze mensen helpt de meest ontspannen en gelukkigste versies van zichzelf te worden. Want dat verdienen we uiteraard allemaal.

Als breathwork coach geeft Sophie prachtige ademsessies (bijvoorbeeld open-air in de duinen!), en helpt ze mensen helder krijgen wat het is dat ze willen in het leven.

‘Uiteindelijk gaat het allemaal om jezelf durven te zijn en het leven volledig leven en ervaren. Het ontdekken en beheersen van de natuurlijke kracht en intelligentie van onze adem en ons lichaam’, aldus Sophie.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding