Lichaamsgerichte Supervisie voor Therapeuten

 Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie & Supervisie | Jeanette Hollenberg
 Heemstede

Vaak als je vastloopt in je werk met cliënten, is dat omdat je gevangen zit in je tegenoverdracht en het werk blijft doen vanuit een overlevingsmodus. In ons vakgebied van het werken met mensen wordt de overdracht vaak getoond in lichaamstaal en gedrag en niet zo vaak in woorden. Herken je de lichamelijke signalen van de cliënt en kun je deze ontvangen zonder het persoonlijk te maken? Kun je het onderwerp van de cliënt verbinden met wat je in het lichaam ziet?

  Heb je interesse of vragen, bel of mail mij dan. Meer informatie over mijn activiteiten kun je vinden op zelfreflectie 

  Over Jeanette Hollenberg

  Sinds 1999 werk ik als lichaamsgericht therapeut/trainer. Ik ben houder van het Europees Certificaat Psychotherapie en volgde opleidingen tot Lichaamsgericht Psychotherapeut, Lichaamsgericht Supervisor, NLP, Psychodrama, Neuro Affectieve Ontwikkeling, Trauma/SE (Peter Levine),  Systems-Centered Training en Holistic Pulser. 

  Mijn benadering is erop gericht om mensen in contact te brengen met hun oorspronkelijke levensenergie, authenticiteit en kwaliteiten. Vanuit respect voor ieders eigenheid en grenzen loop ik als reisgezel met je mee. Ik heb een achtergrond in leidinggevende en adviserende functies in het bedrijfsleven/gezondheidszorg. Sinds 2005 ben ik als leertherapeut en vanaf 2016 als leersupervisor aan BodyMind Opleidingen verbonden.

  Vergoeding
  Lichaamsgerichte (Psycho-)therapie wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering is geen verwijzing van de huisarts nodig. Zie mijn website voor het actuele overzicht van zorgverzekeraars die behandelingen vergoeden. Heb je vragen, bel of stuur me een mail.

  Zoek een aanbieder op onderwerp
  Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding