Burn-out therapie, snel weer lekker in je vel

 Suzanne Mijnheer Burn-out therapie Haarlem | Suzanne Mijnheer
 Haarlem

Effectieve burn-out behandeling waarbij zowel het bewuste als het onbewuste brein worden opgeschoond van triggers voor stress. Daarmee worden de oorzaken van klachten behandeld. De vervelende symptomen en mentale klachten die bij te veel stress horen nemen af en verdwijnen. 

  • Niet praten, geen pillen maar een aanpak waarbij oude pijn, onbewuste negatieve patronen, trauma's en blokkades worden opgeheven.

De eerste twee sessies bestaan uit het opschonen van het onbewuste brein en het doorbreken van generatiepatronen. Deze eerste sessies geven de rust en de ruimte die nodig is om te bepalen wat er in je leven echt toe doet. En om de keuzes te maken die daarbij horen. Je kan de regie over je leven terugnemen. 

Als je energieniveau op peil is, leer je hoe om te gaan met stress die bij het leven hoort. Je krijgt inzichten hoe jouw zenuwstelsel en brein werken en hoe je ontspannen blijft in een drukke wereld. In deze fase krijg je wetenschappelijke inzichten aangereikt waarmee je kan experimenteren. Zo vind je uit wat er bij jou past en wat er voor jou werkt. 

Over Suzanne Mijnheer

Ik ben al jaren bezig met mensen en energie. Dat deed ik lange tijd in organisaties. In 2014 heb ik de stap gezet om zelfstandig ondernemer te worden en me helemaal te focussen op het laten stromen van energie in teams. Ik specialiseerde me in teams met conflicten. Ik gebruik de systemische bril om daarnaar te kijken en dat op te lossen.

Daarnaast coachte ik vanaf die tijd individuen met loopbaanvraagstukken. Ik zag veel mensen vastlopen in stress en burn-out. Ik kon deze mensen met coaching niet voldoende helpen. Vlak voor de corona crisis besloot ik de register opleiding tot Stress Interventie Expert te gaan volgen. Dat was een schot in de roos. Er was tijd om te studeren en de inzichten waren geweldig.

  • Vanaf eind 2020 ben ik als Stress Interventie therapeut actief. Zowel bij Happy Brain Clinics in Bosch en Duin als in mijn eigen praktijk in Haarlem.

Inmiddels heb ik ook opleidingen toegepaste psychologie en Logosynthese gevolgd. Allemaal heel ondersteunend bij het werken met mensen met een burn-out. Het geeft me enorm veel voldoening als iemand na een pittige periode weer straalt.  

Door mijn achtergrond als toneel docent werk ik laagdrempelig en speels. Die aanpak past me en de mensen met wie ik mee werk ervaren dat als prettig. Ook als de thema's waar ze mee worstelen, of de periode waar ze in zitten, zwaar zijn. Zo laat ik de energie weer stromen. En kunnen mijn clienten hun leven weer leven.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding