Leer stressvrij en inspirerend presenteren. Presentatie- en storytellingtrainingen en coaching.

 Speechcompany | Bente Jonker
 Haarlem

Leer inspirerend presenteren als een natuurlijk leider, zonder stress. Uit het hoofd, het hart, met de handen, zodat jij als een professional je publiek kunt overtuigen, boeien en inspireren.

Met Speechcompany verzorg ik proffesionele presentatie- en storytellingtraining op maat. Zowel incompany, met open inschrijfing, als individueel bied ik trajecten aan. Hierbij gelooft ik niet in trucjes, maar in oprecht, overtuigend, kwetsbaar en daardoor krachtig presenteren. Vanuit de basis. Vanuit jezelf. Daarom zijn alle trainingen maatwerk. 

Tijdens de presentatietrainingen 'Stressvrij presenteren' of 'Vloeiend presenteren' krijgt je een schatkist vol tools aangereikt, waardoor presenteren veel makkelijker, overtuigender en inspirerender wordt. De voorbereiding en de presentatie zelf gaat je minder energie en stress kosten. Spreekangst verdwijnt doordat we ook vanuit systemisch werk naar de oorsprong kijken. 

  • Je leert om het podium te pakken, in het licht te gaan staan en op cruciale momenten, spot-on, te presteren. Zodat ieder verhaal een succes wordt! Want een goede speech en presentatie heeft impact, krijgt vleugels en inspireert vanuit magie.

Een mooi vervolg op de presentatietraining is de storytellingtraining 'The story of my (corporate) life,' waarin je jouw verhaal of dat van de organisatie leert ontwikkelen, opbouwen en vertellen. Via de stappen van de reis van de held van Joseph Campbell, ga je het verhaal uitwerken en vervolgens presenteren aan de groep. Welke kernwaarden zijn belangrijk? Wat is de visie, missie, strategie? Of hoe kun je jouw team meenmenen in een veranderverhaal? Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens de trainingen van Speechcompany. 

Over Bente Jonker

Mijn achtergrond is actrice, theatermaker, tekst-, toneel- en kinderboekenschrijfster, trainer, systemisch werken en moeder van een doof- en een horend kind. In al mijn werk probeer ik m'n kennis en expertise op het gebied van dat wat ik ooit heb gedaan en geleerd te bundelen. 

Door mijn jarenlange ervaring als trainer weet ik dat ik mensen een enorme sprong vooruit kan helpen om hun spreekangst te overwinnen. Hierbij gelooft ik niet in trucjes. Je moet de spanning eerst aankijken en onderzoeken, waar komt ie vandaan? Beet pakken, om vervolgens los te laten. Want iets dat mag zijn, kan pas verdwijnen. Er tegen vechten heeft geen zin.

  • Het gaat in de trainingen over contact en verbinding maken, authenticiteit. Om met al je kwetsbaarheid in het licht te gaan staan, hoe spannend dat ook is. Vanuit de mindset ‘dit ben ik en ik ben goed genoeg. Ik ga me niet beter voordoen, maar ik ga er ook niet onder zitten.’ 

En in dit alles ga ik mijn trainees altijd voor en breng ik mijzelf in, met alles wat is. Welkom!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding