Stemcoaching en presentatiecoaching

 Melissa Roos Coaching | Melissa Roos
 Haarlem

Coaching en counseling voor iedereen die meer de regie wil nemen, meer ontspannen voor een groep maar ook in het leven wil komen te staan en zich minder wil laten leiden door vaak belemmerende gedachten. Als gediplomeerd coach, counselor en ervaren zangdocent maak ik gebruik van oa ademhalingstechnieken, lichaamsgerichte coachingstechnieken en presentatietechnieken. Ik luister, vraag, reflecteer, complimenteer, confronteer en motiveer.

Er wordt tegenwoordig steeds meer van ons verwacht dat we ons op een professionele manier kunnen presenteren. Voor één of meerdere mensen, een grote groep, live of online. Wil je concrete vaardigheden leren om dit met zelfvertrouwen aan te kunnen gaan? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met me op.

In mijn coaching ga ik uit van maatwerk. We stellen persoonlijke leerdoelen op die bij jouw veranderwens aansluiten. We kunnen doelen stellen die resulteren in bijvoorbeeld een gezondere ademhaling, een sterke presentatie, meer ruimte durven innemen door middel van spreek- en zangoefeningen wat zal resulteren in meer zelfvertrouwen. Uit je hoofd gaan en meer in je lichaam komen.

Tijdens de coachsessies ontstaat en een dieper inzicht in wat er onder de oppervlakte leeft bij jou. Door concrete, dagelijks toe te passen technieken krijg je een goed beeld van je eigen gedachten en overtuigingen. En hoe je dit kunt veranderen in helpende gedachten. 

Over Melissa Roos

Nadat ik afstudeerde aan het conservatorium ontwikkelde ik me verder als zangeres en vocalcoach. In 2017 ging ik als muziekdocent aan het werk bij de Prof Dr Gunningschool, een VSO school (voortgezet speciaal onderwijs) in Haarlem, waar ik nog steeds werk. Daar merkte ik steeds meer hoe groot mijn affiniteit met mensen en interactie met de relaties die ze hebben is. 

  • In 2020 haalde ik mijn coach/counselor diploma bij de geaccrediteerde coachopleiding van BGL. Een praktijkgerichte opleiding die me alles leerde over Rationele Emotieve Therapie (RET), Transactionele Analyse, Lichaamswerk, Voice Dialogue, Mindfullnes en Systemisch Werken. 

Als jongerencoach en docent op een middelbare school en als vocalcoach heb ik door de jaren heen veel ervaring kunnen opdoen. Ik merkte dat er veel behoefte bestaat naar een luisterend oor, iemand die de aanwezige veranderwens serieus neemt en jou hierin begeleidt. Ik zie dagelijks de vele uitdagingen waar jongeren en jongvolwassenen mee te maken hebben.

De momenten waarin iemand werkelijk ziet en voelt dat hij/zij zich los kan maken van de innerlijke worsteling en de regie kan pakken, is steeds weer prachtig om te zien.  

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding