Laat zien dat je expert bent - Deel je kennis en trek klanten via LinkedIn

 Trudy Pannekeet ★ LinkedIn Marketing Trainer & Marketing Coach | Trudy Pannekeet
 Nieuw-vennep

Nieuwe klanten? Meer opdrachten?  Zorg dat je online goed te vinden bent, dat jij eruit springt. Als je uitstraalt waar jij voor staat, is succes verzekerd. Laat ook op LinkedIn zien waar jij goed in bent, wat je passie is. Daar help ik je bij!

Ik zie veel ondernemers die in hun praktijk of op hun kantoor heel 'goed zitten te zijn’ maar het niet kenbaar maken aan de buitenwereld. Ze durven het niet. Of ze hebben het idee dat ze anderen met hun verhalen vermoeien, zelfs irriteren. “Ze weten toch dat ik er ben?!” “Wat moet ik vertellen? Ik weet niets.” Is dat zo? 

Laat zien dat je een expert op jouw vakgebied bent
Als ik jou dan op een netwerkborrel of op een verjaardag vraag wat je doet voor werk en ik vraag je daar iets specifieks over kun je honderduit vertellen. Dan weet jij mij te boeien, omdat een probleem mij bezighoudt. En omdat jij over je passie praat, omdat je expert bent. Hoe je dat op LinkedIn doet? Daar kan ik je bij helpen!

Ik bied de volgende diensten aan:

  • LinkedIn training 1-op-1 en voor bedrijven (Incompany) 
  • Marketing coaching (gedegen content marketing plan maken - op naar een succesvol bedrijf)

Met mijn achtergrond als marketeer help ik ondernemers zichtbaar te worden zodat ze gevonden worden en geen koude aquisitie meer hoeven te doen. LinkedIn is geen doel, het is een tool. 

Over Trudy Pannekeet

Ik zet mensen ‘aan’
Ik ben een doener. Ik zet mensen ‘aan’. Help ze die drempel over door samen te doen. Ik vond het ook eng toen ik voor het eerst iets wilde plaatsen op LinkedIn. Wat als er kritiek op komt? Eigenlijk was het de vraag: ben ik wel goed genoeg? Nu vind ik het niet moeilijk meer. Ik deel omdat ik wil dat jij het weet. Omdat ik weet dat jij hier iets mee kunt. Jij kunt je werk beter doen, meer klanten ontvangen, meer mensen helpen. Dat is mijn drijfveer. Jou aanzetten zodat jij zichtbaar wordt. 

Mag ik jou helpen?
Als ondernemer ben je op zoek naar meer klanten. Verkoop is niet je hobby. Wat zou het mooi zijn als klanten naar jou toe komen… Hoe spring jij eruit? Daar wil ik ondernemers mee helpen. LinkedIn is daar een heel goede tool voor. Tool maar geen doel op zich. Social media opzetten als deel van je contentmarketingplan. Klinkt heel ingewikkeld, maar dat is het niet. Ik help jou om dit plan voor jouw bedrijf te maken.

Van Barbie-girl naar Superfood
Ik heb brede Marketing ervaring opgedaan bij oa Sanoma en Mattel (merken Gucci parfums, Puma, Barbie, Fisher Price, etc). Daarna maakte ik de overstap naar biologische voeding en werkte ik 4 jaar als Marketing Communicatie Manager bij TerraSana Natuurvoeding (voor o.a. Raw Superfood en natuurcosmetica SANTEen LOGONA).

Ik geef jou graag praktische uitleg hoe jij LinkedIn kunt inzetten, zodat klanten naar jou toekomen!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding