Reiki en access bars

 INzicht | Ingrid Nelissen
 Santpoort

Wat is Reiki? Een veel gehoorde vraag, Letterlijk staat reiki voor universele energie 'rei' en levensenergie 'ki'. Het is een therapie vorm uit Japan en gebaseerd op hand oplegging.

De daad, van het leggen van de handen op het lichaam van een mens of het dier om pijn te verzachten en weg te nemen is zo oud als het instinct. Denk aan je moeder die haar hand op je knie legde wanneer je die gestoten had.

Menselijke aanraking is het overdragen van warmte en rust en genezende kracht, zorgzaamheid en liefde. De behandelaar bij Reiki is een doorgeef luik als het ware. De persoon die de energie doorgeeft.

  • Tijdens de Reiki behandeling lig je aangekleed op mijn behandeltafel en leg ik mijn handen op je lichaam.

De behandeling is voor algemene ontspanning, om de balans in lichaam en geest te ondersteunen en ook voor specifieke heling. De behandeling wordt afgestemd op je behoefte. 

Over Ingrid Nelissen

Een aantal jaren geleden besloot ik te stoppen als spoedeisende hulp verpleegkundige. En mijn passie voor mensen werk anders vorm te geven.

Wat in 2017 begon met een cursus Access Bars, zorgde voor mijn interesse in energetisch werk en een meer holistische benadering. Ik ben mijn praktijk in Santpoort-Noord begonnen en ben een opleiding gaan volgen tot meditatiedocent. Later volgde ik verschillende massage opleidingen en vulde dit aan met een cursus Reiki.

  • Bij IN.zicht vind ik het vooral heel fijn dat ik 1 op 1 de tijd voor iedereen heb. Van lieve kleine mensen kindjes die slecht slapen en een druk hoofd hebben tot de volwassen mens, die graag hun energie willen resetten. Meer ontspanning willen ervaren in lichaam en geest  En bewuster in het leven willen staan.

Kom tot rust. Met meer gemak en ontspanning met het leven meebewegen, dat is wat ik een ieder zo gun. Voel je welkom in mijn fijne praktijk.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding