Aurareading en coaching naar optimaal gebruik van jouw energie

 Praktijk E-reading | Debbie Bosma
 Haarlem

Ik help werkende moeders, voor wie niets te veel is, bewust omgaan met hun energie, zodat ze hun grenzen leren kennen en bewaken, vanuit hun kwaliteit gaan leven en voldoening halen uit wat ze doen.

Manage je energie ipv je tijd. Je kunt me natuurlijk gratis volgen op instagram of mijn blog lezen voor inspiratie en tips. Maar voor een werkelijke verandering is meer nodig. Daarom kun je kiezen uit 2 pakketten:

  • Energie Boost (een Persoonlijke Energiereading en 3 coachsessies)
  • Energie Reset (een Persoonlijke Energieeading en 6 coachsessies) incl gratis werkboek.

Over Debbie Bosma

Ik geloof in zelfontwikkeling. Niet om mezelf te verbeteren, maar om de beste versie te zijn van wie ik ben. Zo kan ik het beste van mezelf geven aan mijn kinderen en mijn cliënten. Die op hun beurt weer het beste kunnen geven ...... enz. Hoe mooi kunnen we de wereld maken!

Als gecertificeerd coach en aurareader (lid van de Bereoepsvereniging van Aurareaders en NOBCO) leer ik elke dag om meer kennis, (zelf)inzicht en ervaring te krijgen die ik kan gebruiken in mijn werk. Maar ook als moeder en in mijn persoonlijke leven. Want wat ik overdraag aan mijn kinderen is mijn belangrijkste drijfveer.

Mijn focus ligt vooral op Energie. Want time-management kennen we meestal als de beste (hoe krijg je anders al die verschillende taken en rollen die je uitvoert tot een goed einde?) maar we zorgen minder goed voor onszelf. Daar valt zoveel te winnen. En hoewel ik kijk vanuit kwaliteiten, ben ik er ook groot voorstander van om alles wat bij je hoort te accepteren en in te zetten. Ook de kanten van onszelf die we uitdagender vinden. Want daar liggen vaak de pareltjes, de mooiste inzichten en sleutels.

Dus mijn slogan is: Manage je energie ipv je tijd! Want we worden geboren om onszelf te zijn en kunnen er alleen naar streven om de beste versie te zijn van wie we in wezen zijn. Met alles dat daarbij hoort.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding