Energetische Therapie & Coaching: Ontdek een Helder Kompas in de signalen van jouw lijf!

 Helder Kompas | Mirella Helder
 Haarlem

Maak verbinding met jouw lijf en ontdek een Helder Kompas van binnenuit. Met Energetische Therapie en Coaching van Helder Kompas leef je vanuit jouw hart en creëer je het leven dat daarbij aansluit.

  • Energetisch Therapie/Healing; Voor het verzachten en loslaten van blokkaden, zodat jouw energie weer vrij kan stromen en je meer ruimte voor jezelf en jouw behoefte ervaart.  
  • Coaching; alle antwoorden die jij zoekt zitten al in jou, ik help je ze te vinden! Geef aandacht aan de signalen van jouw lijf en leer communiceren met jouw innerlijke raadgever. Luister naar de signalen van binnenuit en maak keuzes die beter aansluiten op wat jij nodig hebt. Zet de stappen waar jij blij van wordt en energie van krijgt.
  • Tafelopstelling; breng jouw vraag/situatie letterlijk op tafel in beeld en creëer ruimte om te voelen en te zien wat jij nu nodig hebt. Word je bewust van wat er onbewust speelt en krijg inzicht in wat er nu wél mogelijk is.

Over Mirella Helder

Na in 2019 volledig te zijn uitgeschakeld door een burnout, realiseerde ik me dat het roer om moest. Dit was voor mij het begin van een zoektocht naar mijzelf en de weg naar een vrijer leven met meer energie en plezier.

Het werd tijd dat ik weer eerst voor mezelf ging zorgen en ging luisteren naar mijn eigen gevoel en naar wat ik nodig heb. Zo ging ik weer van denken naar voelen en begon ik mijn hart weer te volgen. Ik ontdekte een Helder Kompas in mijzelf voor een gemakkelijker leven met meer ruimte voor ontspanning.

  • Sinds ik vaker ja zeg tegen mezelf ben ik leuker voor mijn omgeving en is mijn omgeving leuker voor mij. Ik heb meer rust en tijd voor mezelf en dat gun ik jou ook!

Naast Energetisch Coach & Therapeut, ben ik  Pedagoog en ervaringsdeskundige op het gebied van alleenstaand ouderschap, burn-out en autisme. Dat maakt dat ik naast vakinhoudelijke kennis ook de nodige werk- en levenservaring heb om in te zetten ten behoeve van jou en jouw proces.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding