Opstellingen - Holistische Therapie – Traumawerk

 Vossenpraktijken | Paul Vossen
 Heemstede

Als therapeut help ik mensen die een verandering in hun leven willen en nodig hebben. Of het nu gaat om fysieke of emotionele klachten, hinderende en terugkerende gedachten of meer een totaalgevoel van dat het anders gaat dan dat je zou willen.

De kracht van opstellingen is dat je buiten jezelf kunt opstellen wat er binnenin jou leeft. Zodat je er naar kunt kijken, met gevoel. Zodat je duidelijk kunt zien wat er te zien is en gezien wil worden.

Samen bepalen we naar wat en wie we in de opstelling gaan kijken. Familie, kind, partner, een collega, een emotie, een gedachte, een gewoonte, een herinnering.

Uiteindelijk is er voor alles een plek in een opstelling als dat bijdraagt aan meer inzicht, meer vrijheid & ruimte. Ruimte voor andere gedachten, andere gevoelens, andere ervaringen, ander gedrag. Afgestemd op je behoeften van nu.

Over Paul Vossen

Ik ben Paul Vossen, geboren in 1972 groeide ik op als jongste van vier kinderen.

Met een moeder die door haar eigen jeugd nogal eens genoeg aan zichzelf had en met, of eigenlijk vaak zonder, een afwezige vader die bij de Marine regelmatig maanden op zee was. Natuurlijk wist ik destijds niet beter en gebruikte ik mijn gedrevenheid om mij op mijn studie en werk te richten. Na een studie psychologie koos ik voor de IT. Wat meer in mijn hoofd, wat minder in van mijn gevoel.

Tot ik met een Oud en Nieuw, een jaar of 10 geleden, in mijn eentje ineens besefte dat ik de verbinding helemaal kwijt was. Met mijzelf, met mijn omgeving. Het begin van de weg naar binnen, op zoek naar wie ik nu eigenlijk ben. Van angst naar liefde, van mijn hoofd naar mijn hart en naar mijn gevoel. Misschien wel terug naar het pad wat ik ooit met de keuze voor psychologie was ingeslagen.

Ik volgde opleidingen tot hypnotherapeut, holistisch therapeut en Reiki Master. En nu begeleid ik mensen vanuit Vossenpraktijken. Of je nu aanloopt tegen fysieke of emotionele klachten, patronen of zich herhalende thema’s. Met aandacht voor jou, vanuit mijn hart.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding