Integrale holistische massage en coaching

 RAAK | massages & bewustwording | Marieke van Kordelaar
 Haarlem

Integrale, holistische massage en coaching. Ontladen, onderzoeken, ontspannen, doorvoelen, begrijpen en transformeren door middel van massage en lichaamsbewustzijn. Voel je welkom om te komen ervaren op de tafel!

‘Dicht bij jezelf blijven’. Makkelijk gezegd. Alleen wie is die zelf? Wat zijn mijn behoeften? Welke grenzen horen daarbij? Je lijf weet het! RAAK kan je helpen de eerlijke, soms confronterende antwoorden van je lijf te vinden en te doorvoelen.  

Tijdens een dynamische massage waarin verschillende massagevormen worden gecombineerd, zoeken we samen de weg in jouw lijf. Ik leid je naar binnen en schep de ruimte waarin jij jezelf kunt ervaren. We tasten af, bespreken wat je ervaart, voelt, ziet, herinnert. Je onderzoekt jezelf, geeft emoties en gevoelens ruimte, leert grenzen zien, erkennen en aangeven en vindt inzichten en kracht waardoor je kunt groeien. 

Van harte welkom!

Over Marieke van Kordelaar

Na 30 jaar vanuit mijn hoofd leven, was ik het contact met mijn lichaam volledig kwijt. Ik was moe, somber, vond het leven ‘keihard werken’ en  ervan overtuigd dat dat er nu eenmaal bijhoorde. Tot ik moeder werd en de knop omging. Ik wilde niet doorploeteren en volhouden, ik wilde het meemaken en genieten. Leven!

Wars van praten met coaches en therapeuten die me alleen maar meer in mn hoofd brachten, zocht ik naar iemand die me kon bereiken op een ander niveau. Bij haptotherapie vond ik dat en heb ik de kracht van aanraking ervaren. Wat een verademing!

Inmiddels heb ik de opleiding integrale massage bij Positive Touch afgerond en werk ik met veel voldoening in mijn praktijk RAAK. Daarnaast ben ik moeder van drie kinderen, ben ik net begonnen met moestuinieren, bieden de duinen me inzicht en troost en probeer ik zachtheid toe te voegen in mijn lijf en leven. 

Als masseur en coach geef ik de helende kracht van aanraking met veel plezier door. Ik masseer met aandacht en geniet van ieder proces. Mijn nieuwsgierigheid leidt me de weg. Door af te stemmen, door te vragen en de ruimte te scheppen om jezelf te voelen en ervaren begeleid ik je naar meer bewustwording en liefde voor wat je lijf je vertelt.  

Ik nodig je van harte uit om dit te komen ervaren op mijn tafel

Naast massagetherapeut in m'n eigen praktijk ben ik ook supervisor en leertherapeut voor de opleiding tot integraal holistisch masseur van Positive Touch. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding