Massage - Reiki - Holistisch Therapie

 Studio Calm | Cheraldine Oudolf
 Heemstede

Studio Calm staat voor ontspanning en verbinding. Op het gebied van massage in combinatie met reiki. Speciaal voor vrouwen. Kindermindfulness met yoga houdingen en meditatie.

Als Holistisch Therapeut masseer ik graag intuïtief vanuit mijn gevoel. Vanuit het holisme (holos = heelheid) kijk ik graag naar de mens als geheel. Lichaam en geest zijn in verbinding met elkaar en wanneer deze in balans zijn, stroomt de juiste energie. Ik integreer reiki bij alle behandelingen die ik geef. 

Wil jij genieten van een heerlijke, zachte ontspanningsmassage in combinatie met reiki en aandacht voor jouw mind (wat gaat er in je om, waar loop je tegenaan of gewoon stoom afblazen)? Gun je jouw kind een ontspannende massage of workshop met mindfulness (aandacht), yoga & meditatie? Neem contact op en ervaar.

  • Mind Massage & Reiki 
  • Mind & Reiki 
  • Calm Intentie Massage (sessie 2 uur)
  • Kindermindfulness 
Ook geef ik graag aandacht aan vrouwen die in een fertiliteitstraject zitten of die binnenkort gaan starten.

Als geen ander weet ik hoe zwaar en pittig een traject soms kan zijn, een emotionele rollercoaster. Ik was niet lief voor mezelf, boos op mijn lichaam, omdat ik het vertrouwen kwijt was.

Als masseur, holistisch therapeut en reiki master kijk ik naar de mens als geheel. Alles staat met elkaar in verbinding. Daarom vind ik het zo belangrijk om naast het uiten van je gevoel en het delen van al je emoties, je lichaam te laten ontspannen. Wanneer je lichaam ontspant, ontspant je geest en andersom. 

Meer informatie www.studiocalmfertility.nl

Over Cheraldine Oudolf

Mijn naam is Cheraldine, getrouwd en moeder van 2 lieve dochters Tedje en To

Als geen ander weet ik inmiddels dat het ontzettend belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Vooral in drukke en onzekere tijden, waar we ons mee laten slepen door de hectiek van de dag, vergeten we snel onszelf.

  • Mijn missie is om vrouwen en kinderen te laten ontspannen. Ontspannen is geen luxe maar een MUST. 

Alles is energie en het is zo belangrijk om vooral in deze tijd je batterij zo nu en dan op te laden, je energie weer te laten stromen. Er gebeurt zoveel om ons heen, tijd nemen om echt te ontspannen is er vaak niet, of die tijd geven we onszelf niet.

Ik hoop als reiki master en masseur samen te onderzoeken wat ik voor jou kan betekenen. Waar loop je tegen aan, wat kost jou energie of geeft jou juist energie? Waar liggen de pijnpunten en welke tips kan ik jou meegeven, alles in combinatie met een massage en reiki behandeling.

Liefdevolle, pure aandacht helemaal voor jou ♡ Ik gun het jou, gun jij het jezelf.

 

 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding