Ademwerk, holistische massages, zwangerschap- en kraamtijd massages

 Flow and Release | Annoesjka Ismail
 Haarlem

Mijn behandelingen zijn ontdekkingstochten die kunnen leiden tot zelfinzicht, meer ademruimte, meer vrijheid en flow in lichaamsbeweging.

Als jij je veilig en thuis voelt in jouw eigen lichaam brengt dat meer levensenergie, kracht en plezier om voluit te mogen leven. Waar jij je ook bevindt, of je op zoek wilt gaan naar je diepere laag, pijnbestrijding of behoefte hebt aan ontspanning. Ik heb aandacht en respect voor waar jij op dit moment staat en wat er zich ook aandient.

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Myofascial Energetic Release Massage
  • Pelvic Release Massage (bekkenmassage)
  • Holistic Touch and Awareness (ontspanningsmassage)
  • Zwangerschapsmassage
  • Kraamtijdmassages en Postpartum behandelingen

Over Annoesjka Ismail

Ik ben Annoesjka Ismail. Met holistische massages en ademwerk help ik mensen weer ontspannen en door het leven te bewegen met minder stress of pijn … en meer energie, plezier en liefde.  

Met dagelijkse meditaties en trainingen op het gebied van yoga ,tantra, reiki, pranic healing en ademwerk, leerde ik mijn aandacht naar binnen te keren.

Ik geloof dat het bekkengebied de kern is van de mens. Bij zowel mannen als vrouwen. Dankzij opleidingen tot Pelvic Release Practitioner en Holistic Pelvic Care Provider maak ik daar blokkades vrij, laat ik de energie weer doorstromen en herstel ik de balans. Zacht, maar doeltreffend.

  • Met een Touch and Awareness opleiding én Myofascial Energetic Release trainingen op het hoogste niveau help ik je je daarnaast ook ontspannen. Fysiek en emotioneel.

Ik voel intuïtief waar de blokkades zitten en help jou je snel weer vitaal, energiek en vrij te voelen door spieren en bindweefsel los te maken. Op een rustige en warme manier.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding