Ayurvedische Yoga Massage

 EduLin Body Mind Spirit | Linda Mebus
 Haarlem

Heb je al een tijd last van pijn? Vol hoofd? Of gewoon zin om goed voor jezelf te zorgen? Mijn massage sessies zijn zowel diep ontspannend als probleemoplossend. Samen bepalen we wat je nodig hebt.En daarna is de massage een opnieuw leren kennen van je lichaam, voelen hoe het met je gaat en luisteren naar je lichaam. 

Ayurvedische yoga massage is een deep-tissue massage met olie en passieve yoga stretches en mobilisaties. Er zijn vele technieken waaruit ik degene kies die het beste bij jou passen. Nu, op dit moment.

  • Yoga en massage zijn prachtig aanvullend op elkaar. Daarom kijken we ook welke yoga houdingen bevorderend zijn voor jouw gezondheid en levensplezier :) 
  • Iedereen is uniek, dus is iedere massage sessie ook uniek. We kijken eerst hoe het met je gaat; fysiek, mentaal, emotioneel. 

Leren masseren
Naast massage sessies geef ik ook AYM workshops voor iedereen en AYM training voor diepgaandere kennis. Dit doe ik in samenwerking met AYM UK.

Yoga Kunst Kaarten
Kunstwerk - Visueel samenstellen van je yoga sessie - Studiemateriaal voor yoga opleidingen

Over Linda Mebus

Aangenaam kennis te maken! Ik zou graag ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Yoga is deel van mijn leven. Het verspreid zichzelf in alles wat ik doe; body, mind en spirit zijn verbonden. Met Ayurvedische yoga massage laat ik mensen letterlijk voelen hoe het nu met ze gaat; masseren en rekken om vrijer en meer open door het leven te bewegen. Hoe mooi is het om deze kennis en vaardigheden ook te verspreiden door middel van workshops en trainingen!

Sinds 2016 ben ik gaan masseren, naast werk voor de Technische Universiteit Delft. Het jaar 2019 was een keerpunt. Ik heb mijn bedrijf EduLin opgezet en meer vrijwilligersprojecten gedaan. Sinds 2020 werk ik volledig vanuit EduLin. Het is mijn doel om door te gaan met deze combinatie van werk en vrijwilligersprojecten. Dit maakt het leven zoveel meer interessant.

  • Ik werk over de grenzen heen; o.a. Nederland, Frankrijk, Spanje, Portugal. Mensen die gemasseerd willen worden kom ik overal tegen :)
  • Ik zie mezelf als een gids, iemand die mensen begeleid gedurende een deel van hun pad. Soms kan zelfs een kort gesprekje een wereld van verschil maken; het gaat om de kracht van verbinden en delen!

Opleiding en scholing

  • Ayurvedic Yoga Massage masseur (all levels) bij Ayurvedic Yoga Massage UK
  • Ayurvedic Yoga Massage trainer bij Ayurvedic Yoga Massage UK
  • Gecertificeerd Hatha yoga docent
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding