Orgaan massage, Chinese 5 elementen massage, taoïstische coaching

 Zijn& | Sietske van den Broek
 Haarlem

Tijdens een Chinese 5-elementen massage worden de organen in de buik weer in balans gebracht, in combinatie met het openen van navelpunten en de meridianen die bij de organen horen.

Ontspan, zak in je lijf, ontlaad stress en laad weer op. Ik 'lees' de organen en geef je feedback uit jouw eigen systeem. Mensen ervaren deze feedback als een waardevolle aanvulling op de massage zelf. 

Met de kennis van de Chinese gezondheidsleer en Healing Tao geef ik je praktische aanwijzingen om je welzijn en gezondheid te verbeteren, als je dat wilt.

Je stapt met een warme zachte buik en rug weer van de massagebank. 

Over Sietske van den Broek

Mijn kennis, kunde en ervaring is veelzijdig, net als mijn werkzaamheden. In alles wat ik doe vind je wel een rode draad terug: Groei. Ik heb een passie voor kwaliteit van Zijn ontwikkelen, en True Yin terugbrengen in de samenleving. 

De afgelopen 15 jaar heb ik mij specifiek in een aantal thema’s verdiept. Innerlijke Alchemie, Healing Tao, vrouwelijke principes (Yin) en spiritualiteit vormen de basis van mijn werk. Niets aards is mij daarbij vreemd gelukkig. Daarom ervaren mensen mij niet als zweverig, maar juist als aards, krachtig, pragmatisch, compassievol en direct. Een stabiel en gegrond mens, met veel inzicht, een nuchtere en heldere blik.

  • Ik ben geschoold in Universal Healing Tao, Dao voor vrouwen, orgaan massage, Chi Kung, Sjamanisme, en Reading en Healing technieken uit diverse tradities. Ik werk graag samen met de ongeziene wereld, met spirits en gidsen die ons bijstaan. Ik geniet van de magie die dit steeds weer oplevert! Ik blijf mij voeden en ontwikkelen met steeds weer nieuwe opleidingen en uitdagingen.

Mijn meer Westerse opleiding en ervaring behelst strategisch management, coaching en leiderschapsontwikkeling. Ik heb zelf vele jaren als leidinggevende aan de lat gestaan, en als coach veel mensen geholpen met hun persoonlijke ontwikkeling en organisatie vraagstukken. Daarbij heb ik veel praktische tools opgedaan die ook voor jou van toegevoegde waarde kunnen zijn. Welkom!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding