HSP Massage: Holistische, energetische en haptische massages voor vrouwen

 HSP Massage | Nanda Verbeek
 Hoofddorp

Met HSP Massage Hoofddorp bied ik een unieke combinatie van holistische en energetische massages aan, speciaal gericht op hoogbewuste vrouwen, vooral die met hoogsensitiviteit en burn-out klachten.

Ik bied verschillende massages aan: de HSP Massage, de Burnout Massage, de Intuitieve ontspanningsmassage, de Chakramassage en de Aromamassage. Daarnaast geef ik edelsteenconsulten.

  • HSP Massage: gericht op het verminderen van overprikkeling en het herstellen van balans voor hoogbewuste, hoogsensitieve vrouwen.
  • Burn-out Massage: speciaal ontwikkeld voor vrouwen met burn-out klachten, met een focus op diepe ontspanning van de rug.
  • Chakra Massage: brengt energie van de zeven energiecentra in balans en helpt deze te kalmeren of activeren.
  • Aroma Massage: combineert de helende kracht van essentiële oliën met massagetechnieken om zowel fysieke, mentale, emotionele en spirituele ontspanning te bevorderen.
  • Intuïtieve ontspanningsmassage: een persoonlijke massage die inspeelt op de specifieke behoeften van het moment, waarbij de focus ligt op ontspanning en herstel.
De verschillende massages zijn tevens haptisch van aard. Dat wil zeggen dat deze zijn gebaseerd op de haptonomie; de kunst van het voelen. Haptonomie betekent ‘aanraken om te helen’, om gezond te maken. Door met aandacht bij je lijf te zijn tijdens een haptische ontspanningsmassage, kun je ontdekken wat er zoal vast zit. Bewustzijn maakt dat het weer kan gaan stromen.

Over Nanda Verbeek

Mijn credo is: 'Als je goed luistert, hoor je ieders wijs.' Na wat omzwervingen in organisatieadviesland en ook nog een tijdje communicatieadviseur en webdesigner te zijn geweest, heb ik sinds 2021 gekozen voor het massagevak.

Ik deed de opleiding tot Holistisch Masseur bij Holos en deed verschillende chakramassage-cursussen. In 2024 rond ik de beroepsopleiding tot Aromatherapeut af. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundig op het gebied van HSP, burnout en kundalini ontwaken. Kernwoorden zijn: verdieping brengen, bewustzijn, ontspanning, inzicht, joy.

Er zit zoveel meer potentie in ons dan we op het eerste oog (zelf) kunnen zien of (durven) geloven. Die potentie wordt vaak ook maar gedeeltelijk benut. Door meer ruimte te geven aan het ervaren gevoel en door vastzittende overtuigingen los te laten, geven we onszelf letterlijk meer lucht.
Een adempauze.
Om de balans op te maken.
Om weer verder te kunnen. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding