Compassionate Inquiry (methode Gabor Maté)

 Lichtvoetig.nl en liefdevolzelfonderzoek.nl | Jantine Gerbscheid
 

Ik help je graag om lekker in je vel te komen zitten. Ik bied je professionele begeleiding bij het onderzoeken van emotionele blokkades en vastzittende overtuigingen. Ik zorg voor een veilige omgeving, waarbij ik op je afstem. Ik hoor je, zie je en stel je vragen. Met behulp van mijn aandacht kan jouw houding naar jezelf verzachten. Je maakt ruimte voor je emoties en je oude pijn - pijn die je soms al heel lang hebt weggestopt. Je onderzoekt je gevoelens en gedachten. Kloppen die oude ideeën nog wel die jouw leven zo lang gekleurd hebben? Het is tijd om gedachten als "Ik ben niet goed genoeg. Ik moet er voor anderen zijn. Ik had anders moeten zijn" te transformeren. Je leert die gedachten te plaatsen waar ze horen - in je verleden. 

Het is liefdevol zelfonderzoek. Je gaat compassie voelen voor jezelf. Je gaat erkennen hoeveel impact bepaalde gebeurtenissen op je leven hebben gehad. En tegelijkertijd ga je de moed vinden om je zelfbeeld niet langer te laten bepalen door wat je hebt meegemaakt. Je bent zoveel meer! Je vindt de moed om nieuwe stappen te zetten en je authentieke kracht te vinden. Je bent klaar voor een leven vol zelfvertrouwen, plezier en levenslust.

Mijn sessies doe ik meestal online. Het is vaak heel prettig om in je eigen vertrouwde omgeving zulke gesprekken te voeren. Mocht je liever live willen werken, kom dan naar Amsterdam.

Van harte welkom - ook om te dansen in Haarlem op de maandagavond.

 

Over Jantine Gerbscheid

Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher geven samen biodanza  

Biodanza is een eindeloze inspiratiebron in ons leven. We zijn in 2004 begonnen. Het blijft ons inspireren. Het helpt keer op keer om spanningen en zorgen van het dagelijks leven los te laten. Al dansend komen we telkens weer thuis in ons lijf, bij onze gevoelens, in het NU. Het dagelijkse denken en doen raakt op de achtergrond. We ZIJN en zijn voelend aanwezig, in contact met ons lichaam. De muziek voedt ons hart, geeft ons energie en helpt ontspannen. We genieten van het non-verbale contact met onszelf en met anderen. We voelen ons deel van het geheel.

We komen zelf iedere keer weer opgeladen uit de 'les' met een warmgloeiend hart, stralende ogen en een dankbaar gevoel.

Jantine is tevens trainer en coach. 

Ik werk met de psychologie van de verschillende ikken (voice dialogue/ IFS) en met de methode van Gabor Maté (compassionate inquiery). Mijn motto's zijn 'luisteren naar je lichaam' en 'open je hart'.

Monique heeft een (levens) coachingspraktijk in Amsterdam (Unlimited Potential). 

Ik draag graag bij aan de groei en bloei van de ziel en het ontluiken van ieders potentieel. 'Als je je leven vanuit je essentie leeft, leef je in een natuurlijke synchroniciteit en verbinding met anderen en met alle Leven'. Eenheidsbewustzijn is wat me drijft. Ik ben ook stembevrijder. Ik werk al twintig jaar als (levens)coach, trainer en mediator.

Samen geven we een jaartraject in ZOED. Zeven zondagen met een maand intermezzo. Zeven stappen in wijsheid


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding