psychosociale therapie, NARM practioner (ontwikkelingstrauma), coaching

 Charlotte Gmelig Meijling | Coaching -Training - Therapie | Charlotte Gmelig Meijling
 Haarlem

Of je nu last hebt van stress, burn-out klachten, verdriet, somberheid, onrust etc. : bij een traject sta je bij jezelf stil om vervolgens met grotere wijsheid en zekerheid je eigen weg te vervolgen.

‘Waarom ben ik altijd zo onrustig?’ ‘Ik weet het niet meer….”Ik zie het mezelf doen maar ik wil het helemaal niet!’ ‘Wat wil ik eigenlijk?’ ‘Waarom voel ik zo weinig/veel?’

Ik bied je een veilige en oordeelvrije omgeving om jezelf te onderzoeken en ik kijk met je mee, stel verdiepende vragen en geef terug wat ik bij je zie. Daarnaast bied ik je handvatten aan om in je leven te integreren.

Door tijd te nemen om, samen met een neutraal iemand, naar jezelf te kijken en je uit te drukken, kunnen dingen sneller duidelijker worden en krijg je zicht op een nieuw perspectief.

  • Ik werk holistisch vanuit mijn gedegen achtergrond als psychosociaal therapeut , systemisch coach, NARM practioner en mindfulness- en compassie trainer.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt duidelijk of je je thuis voelt en of er een ‘klik’ is. Je bent welkom!

Over Charlotte Gmelig Meijling

Ik ben werkzaam als psychosociaal therapeut en NARM practioner binnen m’n eigen praktijk in Haarlem/Bloemendaal, en ik ben als trainer en coach in het bedrijfsleven verbonden aan De Baak. 

Het is o.k. het even niet te weten en van het leven te leren. Als begeleider ga ik er niet vanuit dat ik de waarheid in pacht heb. Tijdens een sessie onderzoeken we samen hoe het is voor jou. Wat jouw waarheid, verdriet, talent, pijn, verwarring of verlangen is. We kijken samen naar wat er in de weg staat en hoe jij daar ruimte of vorm aan zou kunnen geven. Ik doe dit met een rugzak vol kennis en ervaring, een zee aan tijd en aandacht, en met een open en aanwezig hart.

Je bent welkom !

  • Psychosociaal therapeut
  • NARM practioner (ontwikkelingstrauma)
  • Systemisch coach
  • Gecertificeerd mindfulness trainer, lid van de VMBN
  • Gecertificeerd Compassie trainer, MBCL
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding