Licht op jou • Onvervulde kinderwens • Ongewild kinderloos

 Licht op jou • Onvervulde kinderwens | Liesbeth de Wit
 Haarlem

Kinderen krijgen lijkt de gewoonste zaak van de wereld, tot je merkt dat het niet vanzelf gaat.

Licht op jou is voor vrouwen en mannen met een (nog) onvervulde kinderwens. Het niet of niet gemakkelijk krijgen van kinderen heeft impact op alle aspecten van je leven. Net zoveel impact als het wél krijgen van kinderen heeft.

In mijn praktijk in Haarlem ondersteun ik mensen die hiermee te maken hebben. Zodat er licht komt op alle zaken die ermee samenhangen: pijn, verdriet, boosheid, schaamte, schuldgevoelens, maar ook een nieuwe horizon. Samen kijken we waar je tegenaan loopt als je nog bezig bent met vruchtbaarheidsbehandelingen, en ook ook wanneer duidelijk is geworden dat je kinderloos blijft. Hoe ga je je leven dan zinvol inrichten?

Mijn werkwijze bestaat niet alleen uit praten en analyseren; als biodynamisch therapeut betrek ik ook het lichaam erbij. Mijn ervaring is dat dit meer oplevert, en dieper doorwerkt. De therapie wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Je bent welkom met alles wat er is. Licht op jou.  - Liesbeth de Wit, therapeut en ervaringsdeskundige - 

Over Liesbeth de Wit

Liesbeth de Wit (1966), biodynamisch therapeut

Mijn leven lang heb ik geweten dat ik kinderen wilde. Dit was zo vanzelfsprekend dat ik er lange tijd niet aan heb getwijfeld dat ze er zouden komen. Langzaamaan, bij stukjes en beetjes, werd het duidelijk dat mijn man en ik kinderloos zouden blijven. Het proces dat we daarin doorliepen was pijnlijk en heel verdrietig. Maar dat niet alleen. Meer dan ooit heb ik in de tijd dat we hiermee bezig waren de liefde en steun van de mensen om ons heen gevoeld. Ik ervaar het nu, enkele jaren later, als vervullend en ontroerend dat ik diezelfde steun kan bieden in mijn praktijk, aan mensen die hetzelfde meemaken.

Relevante opleidingen en trainingen

 • 2020-2022 Training 'NARM: Neuro Affective Relational Model', BodyMind Opleidingen
 • 2017-2018 Training 'Focussen voor professionele begeleiders module 1 en 2, Focuscentrum Sentir
 • 2017-2018 Training Relatietherapie 'Growing in Love Together', Aumm Instituut
 • 2016 Training'Mindful Self Compassion Intensive', Centrum voor Mindfulness Amsterdam
 • 2015-2016 Training The Alchemy of Transformation, NIB (Nederlands Instituut voor Biodyanmische Psychologie)
 • 2012-2014 Training The art of Spiritual Guidance, NIB
 • 2015 Studiedag 'Keuzes maken in een fertiliteitstraject', Pointnetwerk
 • 2013 Training Het Alexander Concept bij Ander Leven
 • 2013 Assistent-trainer Bio Release, NIB
 • 2011 Bio Release Instructors Course, NIB
 • 2007-2009 Assistent-trainer opleiding Biodynamisch massagetherapeut, NIB
 • 2005-2007 Opleiding tot Biodynamisch therapeut, NIB
 • 2002-2004 Opleiding tot Biodynamisch massagetherapeut, NIB
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding