Jullie relatie is de basis van het gezin

 Martine Reineke - Coach voor Gezin, Relatie & Individu | Martine Reineke
 Haarlem

Een relatie verandert als er kinderen komen, je krijgt er een rol bij (ouder) en een taak bij (opvoeden). Je wordt geconfronteerd met je eigen opvoeding die kan botsen met die van je partner. Ook spiegelen kinderen de relatie van hun ouders.

  • Hebben jullie het gevoel elkaar kwijt te raken in de hectiek van het leven?
  • Begrijp je elkaar niet meer?
  • Zit één van jullie in een uitdagende fase van zijn/haar leven wat zijn weerslag heeft op jullie relatie en gezin?
  • Zijn er continu discussies over de opvoeding?

Als relatie- en gezinscoach richt ik mij o.a. op de onderlinge communicatie: wat wordt er gezegd, op wat voor wijze gebeurt dit en wat wordt niet benoemd? Binnen een veilige omgeving stimuleer ik jullie elkaar op positieve manier te prikkelen en uit te dagen om zo de verbinding met jezelf en elkaar te herstellen. Mijn overtuiging is dat in elke crisis een enorme potentie zit. Een kans tot groei, ontwikkeling en verdieping, zowel individueel als relationeel.

Met o.a. familieopstellingen-op-tafel (met poppetjes) worden jullie je bewust van de onderlinge dynamieken, van nu en vroeger. Deze inzichten helpen bij het doorbreken van een negatieve spiraal. Mijn werkwijze is intuïtief, liefdevol, helder en met humor. Vooral dat laatste is van belang: dat houdt het luchtig.

Over Martine Reineke

In mijn praktijk kan je terecht voor individuele-, relatie- en gezinscoaching.

Als onafhankelijke buitenstaander werk ik samen met jou/jullie aan een persoonlijk doel of hulpvraag. Ik neem veel levenservaring mee in mijn werk, ervaring die ik met liefde doorgeef. Mijn kinderen zijn, naast mijn vrienden en familie, mijn grote spiegels op het pad van the school of life.

  • Cliënten omschrijven mijn aanpak als betrokken, liefdevol en met humor. Vooral dat laatste is belangrijk: humor brengt lichtheid en geeft een opening om dingen net even op een andere wijze te ervaren.

Als mens en moeder in een eenoudergezin met drie kinderen (waarvan eentje inmiddels uit huis) ben ik mij er bijna dagelijks van bewust hoe belangrijk het is om jezelf te kunnen zijn, je te verbinden en niet te oordelen. Je weet tenslotte nooit helemaal wat er in iemand om gaat en wat zijn of haar verhaal is. Elk verhaal mag er zijn en mag gehoord worden.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding