Jullie relatie is de basis van het gezin

 Martine Reineke - Coach voor Gezin, Relatie & Individu | Martine Reineke
 Haarlem

Een relatie verandert als er kinderen komen, je krijgt er een rol bij (ouder) en een taak bij (opvoeden). Je wordt geconfronteerd met je eigen opvoeding die kan botsen met die van je partner. Ook spiegelen kinderen de relatie van hun ouders.

  • Hebben jullie het gevoel elkaar kwijt te raken in de hectiek van het leven?
  • Begrijp je elkaar niet meer?
  • Zit één van jullie in een uitdagende fase van zijn/haar leven wat zijn weerslag heeft op jullie relatie en gezin?
  • Zijn er continu discussies over de opvoeding?

Als relatie- en gezinscoach richt ik mij o.a. op de onderlinge communicatie: wat wordt er gezegd, op wat voor wijze gebeurt dit en wat wordt niet benoemd? Binnen een veilige omgeving stimuleer ik jullie elkaar op positieve manier te prikkelen en uit te dagen om zo de verbinding met jezelf en elkaar te herstellen. Mijn overtuiging is dat in elke crisis een enorme potentie zit. Een kans tot groei, ontwikkeling en verdieping, zowel individueel als relationeel.

Met o.a. familieopstellingen-op-tafel (met poppetjes) worden jullie je bewust van de onderlinge dynamieken, van nu en vroeger. Deze inzichten helpen bij het doorbreken van een negatieve spiraal. Mijn werkwijze is intuïtief, liefdevol, helder en met humor. Vooral dat laatste is van belang: dat houdt het luchtig.

Over Martine Reineke

In mijn praktijk kan je terecht voor individuele-, relatie- en gezinscoaching.

Als onafhankelijke buitenstaander werk ik samen met jou/jullie aan een persoonlijk doel of hulpvraag. Ik neem veel levenservaring mee in mijn werk, ervaring die ik met liefde doorgeef. Mijn kinderen zijn, naast mijn vrienden en familie, mijn grote spiegels op het pad van the school of life.

  • Cliënten omschrijven mijn aanpak als betrokken, liefdevol en met humor. Vooral dat laatste is belangrijk: humor brengt lichtheid en geeft een opening om dingen net even op een andere wijze te ervaren.

Als mens en moeder in een eenoudergezin met drie kinderen (waarvan eentje inmiddels uit huis) ben ik mij er bijna dagelijks van bewust hoe belangrijk het is om jezelf te kunnen zijn, je te verbinden en niet te oordelen. Je weet tenslotte nooit helemaal wat er in iemand om gaat en wat zijn of haar verhaal is. Elk verhaal mag er zijn en mag gehoord worden.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige & Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding