Eline Blom Haptotherapie en Relatietherapie | Authentiek Liefdesleven

 Speelruimte Haptonomie - Eline Blom - Haptotherapie en Relatietherapie | Eline Blom
 Haarlem

Verlang je naar een goede relatie? Ik begeleid en inspireer sensitieve en introverte partners en singles naar een goed en authentiek liefdesleven. 

Mijn naam is Eline Blom en ik ben haptotherapeut en relatietherapeut, getrouwd en heb een zoon. Mijn cliënten omschrijven mij als liefdevol, geduldig en betrokken. Het is mijn missie dat meer mensen goed in hun relatie zijn, zodat liefde in deze wereld alle ruimte krijgt.

Hoe wordt je goed in je relatie?
Deze 3 dingen zijn essentieel: 1. liefdevol zijn 2. authentiek communiceren 3. seksuele wisselwerking. Relatieproblemen ontstaan als je een of meerdere van deze punten niet meer kunt opbrengen. 

  • In mijn begeleiding werken we aan herstel van vertrouwen, authenticiteit en seksualiteit.
  • Je kunt echt iets veranderen, door het anders te doen.
  • Daarom doen we naast gesprekken altijd ervaringsgerichte oefeningen, waaronder aanraken.
  • Hierdoor ga je ervaren hoe je je werkelijk voelt en hoe je dingen in de liefde op een andere manier kunt aanpakken.

Door mijn begeleiding voelen mensen weer zelfvertrouwen. Hierdoor maken ze keuzes die ze daarvoor niet durfden te maken. Soms betekent dat meer investeren in de huidige relatie, soms betekent dat afscheid van elkaar nemen. 

Ik hoop dat je een beeld hebt gekregen van de begeleiding die ik geef. Wees welkom om het zelf te ervaren. Mijn sessies worden deels vergoed bij veel aanvullende zorgverzekeringen. Ik ben bereikbaar voor het maken van een afspraak via telefoon en via email. 

Over Eline Blom

Lichaamstaal heb ik als kind goed leren verstaan. Lichamelijk voelde ik de liefde van mijn ouders die niet altijd in woorden werd uitgedrukt.

Het mooie aan de taal van het lijf is dat het eerlijk en gevoelsmatig is. Luisteren naar wat mijn gevoel te vertellen heeft, helpt mij in mijn continue ontdekkingstocht om werkelijk mezelf te zijn in aanwezigheid van anderen.

Het raakt mij om mensen te zien worstelen in de liefde omdat ik er ook zelf mee heb geworsteld.
Die worsteling heeft altijd te maken met de wisselwerking tussen verstand en gevoel. De keuzes die ik maak op gevoel zijn het meest duurzaam. Dat is niet altijd makkelijk omdat het ook kan betekenen dat ik daamee de verbinding met anderen verlies. Gelukkig heb ik ervaren dat trouw zijn aan mezelf niet betekent dat ik een ander kwets!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding