Relatie therapie, verbinden met jezelf en de ander

 Echt Verbinden | Wilma Ferwerda
 Haarlem

Als jullie vast zijn gelopen in jullie relatie of dat voor willen zijn, ben je bij mij van harte welkom. Ook als je de verbinding met jezelf bent verloren om wat voor reden dan ook, begeleid ik je graag!

Mogelijk zijn jullie moe van het proberen en leven jullie langs elkaar heen. Of misschien heb je vooral het idee dat er iets aan je partner moet veranderen, voordat de liefde weer als vanouds kan stromen. Of hebben jullie samen of elk apart pijnlijke ervaringen gehad die jullie samen niet kunnen verwerken.

Wacht vooral niet langer; de hulp van een professionele derde kan zoveel licht op de zaak werpen. Veel meer dan je misschien voor mogelijk had gehouden. Ook als jullie seksuele relatie niet is zoals jullie hem beiden graag zouden willen hebben, kan ik jullie, met onder andere mijn intensieve tantra ervaring, verder helpen op dit pad. Liefde en seksualiteit zijn in een relatie niet los van elkaar te zien. Voor mij horen zij beiden bij een authentieke verbinding. 

Je kunt ook individueel bij mij terecht. Mijn aanpak is gericht op het vergroten van (lichaams)bewustzijn, waardoor je meer en beter zult gaan voelen, zodat je beter voor jezelf en anderen kunt zorgen. Je houdt meer energie over als je jezelf niet meer steeds hoeft te beschermen tegen vermeend gevaar of kwetsing. Deze oude beschermingen blokkeren op den duur je levensenergie. Het goede nieuws is: er is wat aan te doen!

Veiligheid is een belangrijke voorwaarde in mijn begeleiding. Ik ben zowel mild als direct, ik ben zonder oordeel maar ik houd je bij de les, ik ben betrokken en op gepaste afstand. Ik wijd mij met liefde aan jouw/jullie proces.

Over Wilma Ferwerda

Het leven voluit leven is mijn motto. Niets uit de weg gaan, pijn en geluk volledig voelen, steeds meer mezelf leven en inbrengen en anderen de kansgeven dat ook te doen. Mijn levensweg wordt gekenmerkt door deze woorden. Liefde is daarin mijn leidraad.

In 2004 startte ik in Amsterdam een eigen praktijk voor psychologische begeleiding. Vanaf mei 2015 ben ik werkzaam in Haarlem. Elke ochtend als ik het station uitstap, ben ik blij dat ik in Haarlem werk.

In mijn therapeutisch werk ben ik gevormd door: de Voicie Dialogue benadering van Hal en Sidra Stone, de Past Reality Integration (PRI) van Ingeborg Bosch, Focusing van Eugene Gendlin, systemisch werk/Familieopstellingen, van Bert Hellinger, Mindfulness. Ik volgde een tweejarige Tantra- training (centrumvoortantra) waarin de beleving van intimiteit in contact met jezelf en de ander een belangrijke focus heeft.

In mijn werk maak ik door deze ervaring meer gebruik van aandacht en ademhaling en zijn seksualiteit en intimiteit onderwerpen die bij mij in goede handen zijn. Bovendien ben ik inmiddels gevorderd therapeut in de relatietherapiebenadering EFT, Emotionally Focused Therapy. Binnenkort zal ik ook Houd me Vast trainingen aanbieden.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding