Biodanza en Stembevrijding: Ruimte maken voor jouw geluid en voor wat jou beweegt!

 Lichtvoetig.nl | Jantine en Monique
 Haarlem

Houd je van zingen en dansen? Bij ons gaat het niet om het resultaat, maar om het plezier wat we aan zingen en dansen kunnen beleven. '

"Wie kan lopen, kan ook dansen. Wie kan praten kan ook zingen.' Dit is een Afrikaans gezegde. Het is het motto voor deze dag waarin we al zingend en dansend het leven (weer) omarmen. Gelukkig mag het weer van het RIVM!  Wij hebben er veel ruimte voor.

Zingend en dansend kom je in contact met wat je raakt, met wie je bent.
Via je stem en je lijf trilt er iets in je los. Opeens kan je je verlangens voelen. Of genieten en je gedachten los laten. Thuis zijn in je lijf. Zingen en dansen nodigen je uit te laten zien en horen wat er in je leeft. Gewoon, zoals het is. Met volle overtuiging. Of in de onzekerheid die soms ontstaat als je iets nieuws doet. Zingen en dansen kan je alleen maar op je eigen manier doen!

Al zingend en dansend kunnen (in onze veilige en ontspannen sfeer) je blokkades oplossen en kan je spanningen loslaten. Misschien kom je weer bij het plezier dat je als kind had - moeiteloos en zorgeloos het leven en de wereld ontdekkend. Vol energie en levenslust. Je komt thuis in je hart.

Om onze stem te laten klinken gebruiken we stembevrijding. Onze danstaal is biodanza. Beiden stimuleren je levenslust. We maken ruimte voor wat jou beweegt. 

Over Jantine en Monique

Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher geven samen biodanza  

Biodanza is een eindeloze inspiratiebron in ons leven. We zijn in 2004 begonnen. Het blijft ons inspireren. Het helpt keer op keer om spanningen en zorgen van het dagelijks leven los te laten. Al dansend komen we telkens weer thuis in ons lijf, bij onze gevoelens, in het NU. Het dagelijkse denken en doen raakt op de achtergrond. We ZIJN en zijn voelend aanwezig, in contact met ons lichaam. De muziek voedt ons hart, geeft ons energie en helpt ontspannen. We genieten van het non-verbale contact met onszelf en met anderen. We voelen ons deel van het geheel.

We komen zelf iedere keer weer opgeladen uit de 'les' met een warmgloeiend hart, stralende ogen en een dankbaar gevoel.

Jantine is tevens trainer en coach. 

Ik werk met de psychologie van de verschillende ikken (voice dialogue/ IFS) en met de methode van Gabor Maté (compassionate inquiery). Mijn motto's zijn 'luisteren naar je lichaam' en 'open je hart'.

Monique heeft een (levens) coachingspraktijk in Amsterdam (Unlimited Potential). 

Ik draag graag bij aan de groei en bloei van de ziel en het ontluiken van ieders potentieel. 'Als je je leven vanuit je essentie leeft, leef je in een natuurlijke synchroniciteit en verbinding met anderen en met alle Leven'. Eenheidsbewustzijn is wat me drijft. Ik ben ook stembevrijder. Ik werk al twintig jaar als (levens)coach, trainer en mediator.

Samen geven we een jaartraject in ZOED. Zeven zondagen met een maand intermezzo. Zeven stappen in wijsheid


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding