Havening Techniques®: nieuwe effectieve techniek uit de neuro-wetenschappen

 De HypnoPsycholoog | Inez Herrebrugh
 Overveen

Havening Techniques® of Havening is een nieuwe, baanbrekende techniek uit de neuro-wetenschappen, ontwikkeld door arts en neurowetenschapper Dr. Ronald Ruden.

Met deze techniek kunnen snel, makkelijk en effectief een groot scala aan stress gerelateerde klachten worden opgelost. Daarnaast kan deze methode gebruikt worden voor het stimuleren van persoonlijke en professionele groei.

Het is een psychosensorische therapie waarbij gebruik gemaakt wordt van aanrakingen bij de armen, de handpalmen en het gezicht, en psychologische afleiding. De behandeling zelf is ontspannend en kalmerend, en kan  onmiddelijk positieve helende resultaten geven. 

  • Het woord ‘Havening’ komt van het engelse woord ‘haven’, dat thuishaven betekent; een veilige plek waar het herstel kan beginnen.

Spanningen, fobieen, angsten en trauma’s die al jaren aanwezig zijn kunnen in een een paar sessies al helemaal verdwijnen, meestal zijn drie à vier sessies genoeg. De sessies worden gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Over Inez Herrebrugh

Ik ben psycholoog NIP en hypnotherapeut. Als psycholoog hou ik mij bezig met het innerlijk leven (denken, voelen, willen) en het gedrag van mensen. Mijn missie is om mensen te helpen met hun persoonlijke groei, en hen te helpen transformatie teweeg te brengen in hun levens. 

Ik heb een holistische visie; ik ben psycholoog, hypnotherapeut en astroloog, en heb medische basiskennis. Daarnaast ben ik gecertificeerd Havening practitioner. 

  • Havening is een nieuwe, baanbrekende techniek uit de neuro-wetenschappen, waarmee snel, makkelijk en effectief een groot scala aan stress gerelateerde klachten kan worden opgelost. Daarnaast kan deze methode gebruikt worden voor het stimuleren van persoonlijke en professionele groei. Het is een psychosensorische therapie waarbij gebruik gemaakt wordt van aanrakingen bij de armen, de handpalmen en het gezicht, en psychologische afleiding. De behandeling zelf is ontspannend en kalmerend, en kan  onmiddelijk positieve helende resultaten geven.
  • Hypnotherapie gebruik ik als een snelle maar zeer effectieve route naar het onbewuste, waar we kunnen vinden wat ons ervan weerhoudt om onze beste levens te leven.

Het geeft mij een diepe voldoening wanneer ik mensen help om zich beter te voelen en weer verder te kunnen.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding