Danslessen voor amateurs en professionals

 Dance in Art | Martine van Santen
 Haarlem

Welkom bij Dance in Art (DiA), een dansschool voor professionele dansers en amateurs. De visie van DiA is om het beste in de dansleerling naar boven te halen en hen in contact te brengen met andere kunstvormen door middel van dans.

Door de participatie van mensen afkomstig uit verschillende kunstdisciplines heeft DiA een uniek programma samen kunnen stellen in de vorm van kunstprojecten en voorstellingen. Door het samenkomen van verschillende kunstvormen krijgen de voorstellingen een uniek karakter en bereiken zij een grote doelgroep. 

DiA richt zich op het rijke kunst- en cultuuraanbod in Haarlem.
Wij geven kunstenaars en andere betrokkenen in de cultuursector de mogelijkheid om hun talenten in te zetten bij projecten en voorstellingen, en ook zelf nieuwe ervaringen op te doen. DiA maakt gebruik van het aanbod wat Haarlem al beschikbaar heeft en verrijkt deze.

De dansleerlingen van de DiA Academy werken intensief samen met de professionele dansers van Dance in Art. DiA heeft een unieke atmosfeer, waarbij de interactie tussen professionele en amateur dansers wordt gestimuleerd.

Ons team is erg gemotiveerd om het beste in de dansleerling naar boven te halen. Het leerproces vereist discipline en de dansleerling zal zowel fysiek als op creatief vlak worden uitgedaagd.

Over Martine van Santen

Martine van Santen is de oprichtster en artistiek directeur van de dansschool Dance in Art (DiA). DiA is een plek voor dans, kunst en performance training.

Carrière Martine van Santen: Van Santen is in 2004 cum laude afgestudeerd in Moderne dans, Movement Study en Choreografie aan de Northern School of Contemporary Dance, Leeds University in de UK. Sindsdien is zij werkzaam geweest voor verschillende freelance projecten en moderne gezelschappen als danseres, choreografe en docent door heel Europa en New York. In 2012 behaalde zij haar master titel voor de opleiding Master of Education in Arts aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, waar DiA aan ten grondslag ligt.

Methodiek van Martine van Santen
De methode die Martine van Santen gebruikt voor het proces van haar choreografieën is het engageren van de dansers op elk mogelijke manier. De dansers werken in opdracht van Martine van Santen,  zij vormt en schaaft de bewegingen in een choreografie dat bij de DNA van de danser past. Op die manier wordt de choreografie als een perfect zittende jas één met de danser.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding