Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

DO 08 sep  |  19.30 - 16.00 uur

Stilte & Bezinning retraite met het thema innerlijk kind

  • Nancy Meijs praktijk voor integratieve psychotherapie | Nancy Meijs en Maartje van Driel
  • 08 sep 2022 t/m 10 sep 2022 | We starten 8 september om 19.00u en eindigen op 10 september om 16.00u
  • 425,00 | Eigen kamer met douche en incl vegetarisch eten

In deze stilte 3-daagse is stilte het middel om helemaal tot jezelf te komen! Midden in de natuur op een prachtige locatie waar je helemaal tot rust kan komen. Zonder externe prikkels, voorbij al jouw gedachten en de dingen die jou belemmeren. Een mooi moment om stil te staan bij wat voor jou belangrijk is.

Het thema is Innerlijk kind. Het innerlijk kind in ons volgt nog de weg die we vroeg in ons leven hebben ontwikkeld. Je herkent het kind in de patronen en gedragingen die je in het hier en nu blijft herhalen. Voor het kind was dat functioneel, maar in het hier is het eerder belemmerend of destructief. Hoe komt het toch dat we dit blijven herhalen?

  • Met veel liefde en compassie, zoeken we een antwoord op die vraag en ga je begrijpen waarom het kind het zo is gaan doen.
  • Met begrip en liefde buig je patronen om, waardoor jij in vrijheid en voluit kan leren leven.
  • Als het kind in ons gelukkig is, zijn wij dat ook!

Jij staat centraal in dit weekend, niets moet, alles mag. Zie het als een moment voor jezelf waarin je gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen, maar ook een moment waarin je er alleen maar voor jezelf bent en je tot rust kan komen.

De 3-daagse vindt plaat in Centrum Athanor in Lochem. Dit is een prachtige inspirerende plek. De rust, de sereniteit van deze plek vraagt direct om naar binnen te keren. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding