ZA 24 aug  |  10.30 - 17.30 uur

Onze Wilde Natuur - 5Rhythms Buitendans 2-daagse - elementen, weer, intuïtie

  • Embodied Dance of Life | Monika Korschner
  • 24 aug 2024 t/m 25 aug 2024 |
  • 170,00 | 2 dagen € 170 (€ 145 vroegboekprijs) 1 dag € 90 (€ 75 vroegboekprijs)

Tijdens deze 2 dagen dansen we in verbinding met de wispelturigheid en wildheid van het weer, de natuur en de elementen als weerspiegeling van onze eigen wilde natuur. Dansen kan met/zonder headsets. De dagen zijn als geheel of los te volgen. 

De ene dag dansen we ’s middags een queeste, de andere dag zullen we in de middag een bijzonder Aarde- Vuur-Water-Lucht Ritueel creëren gedragen door de kracht van de mandala. 

De natuur is voedend voor ons wel-zijn en buiten dansen is een mooie manier onze weg terug naar binnen te vinden en contact te maken met ons levensvuur en levensvreugde. Als we buiten dansen voelen we ons verbonden. Met onszelf, met wie we samen komen, de wereld om ons heen. Buiten wordt ons perspectief letterlijk weidser, we ontspannen, we ontvangen meer en we openen ons voor een groter veld van intuïtie en inzichten. 

De Berkeley is een prachtige met aandacht verzorgde locatie in een groen natuurgebied van Bergen. De plek is besloten en omgeven met bomen. Daarnaast heeft het een vuurplek, grenst het aan water en is er meer moois. Bij slecht weer kan er ook binnen gedanst worden in een kleine maar krachtige ruimte. 

Meer agenda van Embodied Dance of Life
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding