Workshop Dierencommunicatie
ZO 02 juni | 10.30-16.00 uur | Haarlem

De deur is open om 10.15.
100,00 | Opleiding is inclusief koffie, thee, inwijding en certificaat


Deze workshop lijkt kort te duren, met maar één dag om een nieuwe vaardigheid te leren, maar niets is minder waar. Bij mediumschap en dierencommunicatie (wat onderdeel is van mediumschap) draait het allemaal om het vinden van de juiste frequentie. Denk maar aan een radio: zodra de zender goed is afgesteld zijn de stemmen op de radio duidelijk hoorbaar. Hetzelfde geldt voor dierencommunicatie. En is het mogelijk de energiefrequentie voor dierencommunicatie in één dag juist af te stellen.De nadruk deze dag ligt op het opbouwen van vertrouwen in jouw vermogen intuïtief te communiceren èn het vertrouwen van een dier te winnen tijdens een gesprek. Want in veel gevallen hebben de dieren die aan bod komen nog niet eerder kunnen spreken tot hun baasje. Daardoor kunnen zij of zeer enthousiast zijn, of juist wat afwachtend. In beide gevallen hebben zij een boodschap en is het aan ons om de juiste toon aan te slaan, zodat zij zich veilig voelen om te vertellen over hun leven, de pluspunten en de verbeterpunten.In de praktijk merk ik dat je daardoor echt de problemen tussen dier en baasje kunt oplossen. Bijvoorbeeld door ongewenst gedrag van een dier verminderen of doen stoppen, somberheid bij dieren weg te nemen en inzichten door te geven over de mentale en fysieke gezondheid van een dier en wat zij/hij nodig heeft hierin.Workshop Dierencommunicatie
Datum: Zondag 2 juni 2019: 10.30 – 16.00 (deur open 10.15)
shouseofelder/miraja-dierencommunicatie-2-juni2019.html

Informatie + Aanmelden » House of Elder | Felice de Baare

www.houseofelder.nl

House of Elder
Gierstraat 43
2011GA Haarlem

Felice de Baare
0237857722/06-46.356.221
felice AT houseofelder DOT nl

Meer agenda van Spirituele Praktijk Miraja

mei 2019

Open Huis bij House of Elder

ZA 04 mei 10.00 uurCentra voor Bewustwordingopen dag
Open Huis bij House of Elder

Spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en adviezen
House of Elder
Felice de BaareHaarlem
Start Opleiding Mediumschap voor Gevorderden in Haarlem

ZO 12 mei 10.30 uurMediumopleiding
Start Opleiding Mediumschap voor Gevorderden in Haarlem

Ben jij toe aan een vernieuwende manier van readings uitvoeren? Wil jij jouw mediamieke gaven verder ontwikkelen op een intuïtieve manier die geheel op jou is afgestemd? Klaar met klassikaal leren, maar nog niet uitgeleerd? 
House of Elder
Felice de BaareHaarlem
Workshop Miraja Ankh Energy II - Werken met de Egyptische Ankh

ZA 18 mei 10.30 uurVrouwenspiritualiteittraining
Workshop Miraja Ankh Energy II - Werken met de Egyptische Ankh

De Ankh heeft een zeer diverse energie en kan zichzelf als een kameleon afstemmen op haar omgeving. Zo geeft de Ankh altijd precies wat je nodig hebt. Ontwikkel jij, dan ontwikkelt de Ankh met je mee.
House of Elder
Felice de BaareHaarlem

juni 2019

Workshop Zelf Korrelwierook Maken

ZA 01 jun 11.00 uurHealing en readingworkshop
Workshop Zelf Korrelwierook Maken

Door het spelen met en combineren van harsen, kruiden, bloemen en oliën ontstaat er een heerlijk puur wierookmengsel. Ook voor mensen die niet zo van de traditionele wierookstokjes houden maar wel dol zijn op geur. Wees welkom aan onze werktafel!
House of Elder
Felice de BaareHaarlem
Start Opleiding tot Tarotist

ZA 15 jun 10.30 uurMediumopleiding
Start Opleiding tot Tarotist

Omdat steeds meer mensen tot de tarotkaarten worden aangetrokken, heb ik deze opleiding ontwikkeld en gebaseerd op mijn eigen ervaringen en technieken. Doel is het geven van een brede basiskennis en het intuïtief interpreteren van de tarot.
House of Elder
Felice BaareHaarlem
Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding