DRU Yoga en Meditatie

 Zacht in je Kracht - DRU Yoga en DRU Meditatie | Evelien de Bruijn
 Haarlem

DRU Yoga en DRU Meditatie is zacht en vloeiend met een krachtig effect. Bij DRU gaat het niet om het bereiken van een eindpositie of langdurig verblijven in een houding, maar om het rustig verkennen van je eigen grenzen en mogelijkheden. Daarbij  is er veel aandacht voor flow (bewegen op je ademritme) en alignment (van binnenuit gaan herkennen wanneer een houding in balans is). Zo ontwikkel je als vanzelf meer lichaamsbewustzijn, kracht en souplesse.

Kenmerkend voor DRU Yoga zijn de EBRs (Energy Block Release): bewegingsreeksen ontwikkeld om spanningen op fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel niveau los te laten. Elke DRU Yoga en DRU Meditatie les begint met losmaken op muziek en eindigt met een lange, diepe ontspanning.

DRU Yoga en DRU Meditatie zijn zowel geschikt voor gevorderde yogi’s als voor absolute beginners.

Nieuwsgierig? Boek een proefles!

Lessen zijn op dinsdagavond 18.00 en 19.45 uur bij Vlietsorg, Vlietzorgstraat 15 Haarlem.

Over Evelien de Bruijn

Als scholier begon ik op eigen houtje met yoga te experimenteren. In mijn studietijd volgden mijn eerste lessen hatha yoga en van daaruit begon ik te groeien en experimenteren met bewegingsvormen: vele vormen van dans, t'ai chi, yoga, healing tao en lichaamswerk voor vrouwen. 

In 2003 werd ik alleenstaande moeder van een dochter. Dat betekende keuzes maken, want werken als managementondersteuner gaf maar beperkt voldoening. Na twee keer letterlijk flink onderuitgaan (hersenschuddingen) ontdekte ik tijdens mjin herstelperiode DRU Yoga, waarin alles wat ik eerder had gedaan samenkwam. In 2018 heb ik de Yoga docentenopleiding afgerond, in 2022 de Meditatie.

Hoe dieper ik in de DRU duik, hoe meer ik geboeid raak door de transformerende mogelijkheden die het biedt.
Niet voor niets was het motto van 40 jaar DRU in 2018: ‘Transform the world by giving people the tools to transform themselves’. Indachtig het motto van Gandhi: “Be the change you want to see in the world”. DRU Yoga is er voor iedereen.

De inhoud van mijn lessen stem ik iedere maand opnieuw af op de seizoenen.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding