DRU Yoga - kom innerlijk in beweging | Haarlem

DRU Yoga is een zachte, vloeiende yogastijl waar iedereen op eigen niveau aan mee kan doen, ongeacht conditie of ervaring.
In DRU Yoga worden de gewrichten altijd zacht gehouden, zodat de energie vrij kan doorstromen.

Behalve met de DRU-varianten van de klassieke asana's (houdingen) wordt in de lessen gewerkt met de zogenaamde Energy Block Release reeksen, kortweg 'EBR's, gericht op het losmaken van blokkades op fyiek, mentaal/emotioneel of energetisch niveau. 

Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van visualisaties, affirmaties en mudra's (hand-/vingerhoudingen). Daarnaast zijn er sequenties die zich afstemmen op de energie van bijv. Zon, Maan of Aarde, de rug versterken of het hart openen. Uiteraard is er ook aandacht voor het optimaliseren van de ademhaling (pranayama) en evt. meditatie.

Deze holistische aanpak maakt DRU Yoga tot een zachte, veilige en zeer effectieve manier om patronen die zich in je systeem hebben vastgezet te gaan herkennen en geleidelijk te transformeren. Uitgangspunt is altijd de acceptatie van wat zich in het hier en nu aandient.

Over Evelien de Bruijn | Haarlem

Als puber begon ik op eigen houtje met yoga. In mijn studietijd volgde ik mijn eerste lessen hatha en van daaruit begon ik te groeien en experimenteren met bewegingsvormen: vele vormen van dans, t'ai chi, yoga, healing tao en lichaamswerk voor vrouwen. 

Sinds 2003 ben ik alleenstaande moeder van een dochter. Dat betekende keuzes maken, want werken als managementondersteuner alléén gaf maar beperkt voldoening. Na twee keer letterlijk flink onderuitgaan (hersenschuddingen) ontdekte ik tijdens mjin herstelperiode DRU Yoga, waarin ik uit bijna alles wat ik eerder gedaan had terugvond. Ik meldde me direct aan voor de docentenopleiding, die ik in 2018 heb afgerond. 

Hoe dieper ik in de DRU duik, hoe meer ik geboeid raak door de transformerende mogelijkheden die het biedt. Niet voor niets was het motto van 40 jaar DRU in 2018: ‘Transform the world by giving people the tools to transform themselves’. Indachtig het motto van Gandhi: “Be the change you want to see in the world”. DRU Yoga is er voor iedereen.

In 2018 volgde ik bij Devashi Shakti een teacher training voor yoga specifiek afgestemd op het vrouwenlichaam. In 2019 begin ik met het aanbieden van deze stijl.

Praktische spiritualiteit, daar hou ik van. En prachtig om daar via het doorgeven van de DRU Yoga en Feminine Yoga mijn eigen steentje aan te mogen bijdragen. 

Neem voor meer inhoudelijke informatie, tijd/plaats/kosten enz. een kijkje op zachtinjekracht 

Agenda Zachtinjekracht - DRU Yoga en Feminine Yoga

juni 2019

Try-outs Feminine Yoga 1: Volle Maan les

ZO 16 jun 19.15 uurVrouwenspiritualiteitcursus
Try-outs Feminine Yoga 1: Volle Maan les

Feminine Yoga lessen zijn specifiek afgestemd op het vrouwenlichaam en de vrouwelijke energie en is gelinkt aan de maanfasen. Try-outs op 16, 23, 30 juni en 7 juli. Van september t/m november 2019 starten de wekelijkse lessen.
Zachtinjekracht - Feminine Yoga en DRU Yoga
Evelien de BruijnHaarlem
Try-outs Feminine Yoga 2: Afnemende Maan les

ZO 23 jun 19.15 uurVrouwenspiritualiteitcursus
Try-outs Feminine Yoga 2: Afnemende Maan les

Feminine Yoga lessen zijn specifiek afgestemd op het vrouwenlichaam en de vrouwelijke energie en is gelinkt aan de maanfasen. Try-outs op 23, 30 juni en 7 juli. Van september t/m november 2019 starten de wekelijkse lessen.
Zachtinjekracht - Feminine Yoga en DRU Yoga
Evelien de BruijnHaarlem
Try-outs Feminine Yoga 3: Nieuwe Maan les

ZO 30 jun 19.15 uurVrouwenspiritualiteitcursus
Try-outs Feminine Yoga 3: Nieuwe Maan les

Feminine Yoga lessen zijn specifiek afgestemd op het vrouwenlichaam en de vrouwelijke energie en daarnaast gelinkt aan de maanfasen. Try-outs op 30 juni en 7 juli, van september t/m november 2019 wekelijkse lessen.
Zachtinjekracht - Feminine Yoga en DRU Yoga
Evelien de BruijnHaarlem
Kennismakingsworkshop DRU Yoga

ZO 30 jun 13.00 uurYogaworkshop
Kennismakingsworkshop DRU Yoga

Maak kennis met deze zachte, holistische vorm van yoga. Uniek in Haarlem! Vanaf 27 augustus ook wekelijkse lessen op dinsdagavond.
Zachtinjekracht - DRU Yoga en Feminine Yoga
Evelien de BruijnHaarlem

juli 2019

Try-outs Feminine Yoga 4: Wassende Maan les

ZO 07 jul 19.15 uurVrouwenspiritualiteitcursus
Try-outs Feminine Yoga 4: Wassende Maan les

Feminine Yoga lessen zijn specifiek afgestemd op het vrouwenlichaam en de vrouwelijke energie en daarnaast gelinkt aan de maanfasen. Van september t/m november 2019 volgen de wekelijkse lessen.
Zachtinjekracht - Feminine Yoga en DRU Yoga
Evelien de BruijnHaarlem

Foto 1 Evelien de Bruijn Foto 6 Evelien de Bruijn Klik om te vergroten

Zachtinjekracht - DRU Yoga en Feminine Yoga
Evelien de Bruijn


Professionals in de categorie Yoga

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem