Hoe kun je elkaar blijven ontmoeten in je relatie? Relatietherapie Buro Bellinkx

 Buro Bellinkx | Hannah Bellinkx
 Haarlem

Hoe kun je elkaar blijven ontmoeten in je relatie? 

Een liefdevolle relatie onderhouden in het leven van alledag kan een grote klus zijn. Door relatietherapie kan er meer wederzijds begrip en ruimte ontstaan. Door samen aan het werk te gaan en te kijken naar onderliggende dynamieken door o.a systemisch werken, kan je anders gaan kijken naar je partner en kinderen. Dit kan een sleutel zijn tot dieper contact en het weer voluit laten stromen van de liefde. 

Ik ben graag getuige van je verhaal en neem mijn eigen moederschap, partnerschap en mens zijn mee in het traject dat ik met jou ga. Wees welkom in mijn praktijk!

Over Hannah Bellinkx

Mijn naam is Hannah Bellinkx. Buro Bellinkx, werkplaats voor ontmoeting, is mijn praktijk. 

Ik ben getrouwd en ben moeder van drie kinderen. Ruim vijftien jaar heb ik gewerkt als gastouder, geïnspireerd door de antroposofie. Mijn kinderen zie ik als mijn ‘leermeesters’. Zij leren me veel over mezelf en over mens zijn. Ik kan me wanhopig voelen en  machteloos als moeder en het volgende moment diep vervuld zijn van zoveel liefde. 

  • Mijn partner en ik vormen een goed en liefdevol team en het is ook een uitdaging om de partnerrelatie vorm te geven in het leven van alledag.

Ik geloof erin dat als je tijd en ruimte krijgt om je verhaal te doen, je gezien en gehoord voelt, er veel ruimte kan ontstaan. Ruimte waarin je weer anders kan gaan kijken naar je leven, je partner, je kinderen, jezelf en waarom je de dingen doet zoals je ze doet.  

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding