Vinyasa Flow, Yin Yoga, Yin & Yang, Zwangerschapsyoga, Meditatie, Teacher Trainingen, Workshops

 Glow Yogastudio Haarlem | Claudia van der Tier
 Haarlem

Glow Yogastudio in het hart van Haarlem! Twee prachtige zalen, een fijne sfeer en persoonlijke aandacht.

Begin je met yoga? Zoek je verdieping? 7 dagen per week zijn er yogalessen voor alle niveaus. Meer dan 40 lessen per week van Vinyasa Yoga, Yin Yoga tot Zwangerschapsyoga. Voor elk niveau, voor elk moment is er wel een les die bij jou past.
En.. je eerste les bij ons is altijd gratis! Je bent van harte welkom, de thee staat al klaar! Flow, Let go & Glow!

Ook kun je bij ons diverse workshops, cursussen en teacher trainingen volgen met bekende (inter)nationale docenten.

Over Claudia van der Tier

Claudia, eigenaresse van Glow Yogastudio staat bekend om haar vloeiende, creatieve en enthousiaste lessen waarin het creëren van harmonie tussen lichaam en geest centraal staat.

  • “Mensen samenbrengen, vrolijkheid en enthousiasme verspreiden en een lach toveren op je gezicht! Dat is mijn missie! Ik geloof dat we door yoga, beweging, bewustwording en plezier ons leven wat lichter en vrolijker kunnen maken en ons kunnen openstellen voor alles wat het leven ons te bieden heeft!”

Na 7 jaar les te hebben gegeven op verschillende plekken in binnen- en buitenland, werd het in 2015 tijd voor een volgende stap. Een ‘leap of faith’, een sprong in het diepe. Pop-up Yoga Haarlem, bloeide op in maart 2015, en groeide in maart 2016 uit in Glow Yogastudio, gevestigd in centrum Haarlem.

  • “Ongelooflijk trots en dankbaar voor de enorme support en steun die ik heb mogen ontvangen, deel ik hier, samen met de rest van het team, onze passie voor yoga en beweging”.

Ze organiseert diverse yoga retreats (bijvoorbeeld ski en yoga!), assisteert internationale docenten bij workshops en trainingen in binnen- en buitenland. Ook staat ze regelmatig op de werkvloer bij bedrijven en verder vind je haar op zondagochtend op het strand in Zandvoort.

“Yoga is een fantastische reis, zonder einde! Het heeft me enorm veel gebracht en ik hoop jou daarmee te kunnen inspireren! Ga je mee op reis?”

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding