Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

DO 02 dec  |  08.00 - 10.15 uur

Mindful in DeDAKKAS

  • Stadsklooster Haarlem |
  • 11 november, 18 november, 25 november en 2 december
  • 10,00 | Inclusief stilteontbijt van DeDAKKAS: 22,50

We kennen allemaal ervaringen van volledig aanwezig zijn: de adembenemende zonsondergang, prachtige muziek of een andere intense ervaring. Onze geest is stil, we zijn één en al aandacht. We proeven de rijkdom van het moment.

‘Mindful In DeDAKKAS’ laat je kennis maken met mindfulness; de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Midden in de drukte van het leven, midden in de drukte van de stad verkennen we thema’s die ons raken op het gebied van stilte, aandacht en schoonheid. Elke week verdiepen we een ander thema, zoals de meditatiehouding, aandacht, stilte midden in de onrust, mindful in contact met anderen en de schoonheid van mindful leven. Na afloop genieten we in stilte van een overheerlijk en voedzaam ontbijt van DeDAKKAS.

  • Mindfulness is geschikt voor iedereen die het leven intenser wil (be)leven, meer en intenser wil genieten. Iedereen is welkom aan te sluiten; met of zonder klachten, jong of oud, welke naam je ook draagt, waar je ook vandaan komt of waar je ook in gelooft.

Praktisch
De bijeenkomsten van 1,5 uur zijn los van elkaar te volgen of als een gehele serie (mini-cursus).
Na elke sessie ontvang je een email met een hand-out en audio om thuis verder mee te oefenen. Materialen zijn aanwezig op locatie, maar je kunt ook je eigen meditatiekussen meenemen. Tijdens de sessie hebben we de schoenen uit. Sokken, een sjaal en een flesje water kunnen fijn zijn om mee te nemen.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding