Shiatsupport Sportmassage en Shiatsu | Vogelenzang

Mijn naam is Gerrit de Vries en ik ben gecertificeerd sportmasseur en shiatsu-therapeut.

In mijn praktijkruimte in Vogelenzang kunt u terecht voor sportmassage of shiatsu massage en therapie. Ik streef er naar om iedereen met een hulpvraag op weg te helpen naar herstel door een bijdrage te leveren aan verbetering van levenskwaliteit en gezondheid.

Mijn belangrijkste doel is dat ik iedereen de aandacht wil geven die hij verdient. Ik neem dan ook alle tijd om goed te luisteren naar uw wensen en in overleg stellen we samen vast wat nodig is. 

Shiatsu therapie is een goede keuze als de lichamelijke onrust of spierspanning een dieper liggende oorzaak heeft. Ik pas in mijn behandelingen de zenshiatsu stijl van Masunaga toe. Samen gaan we op zoek naar een goede combinatie van ondersteunende oefeningen en ontspannende massage.

Ik ben als therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging NVST, dus shiatsu-behandelingen worden gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars.

Over Gerrit de Vries | Vogelenzang

Ik ben nu 60 jaar, dus dat is mijn levenservaring. Er is in die jaren veel gebeurd en ik heb daar lessen van geleerd. Het mooiste is als je die lessen ook kan omzetten in een visie op het leven en daarmee anderen kan helpen. Ik heb geleerd dat je die visie steeds bij moet stellen en dat het leven een proces is wat je uiteindelijk bij een onherroepelijk levenseinde brengt wat je niet zelf kan voorspellen.

In die zin is het leven een reis met een begin en een einde wat gestuurd wordt door de omstandigheden en gebeurtenissen in de tijd die je gegeven is om ervaringen op te doen. Iedere stap is een nieuwe ervaring, elke tegenslag in welke vorm ook is een les die als je hem herkent weer stof is tot verdere groei

Alleen met doorzettingsvermogen, creativiteit en een juiste benadering kan vooruitgang of stabiliteit worden bereikt.

Precies op die manier ga ik om met cliënten die met een hulpvraag bij me langs komen. Ik ben me bewust dat iedere cliënt uiteindelijk zelf de route naar herstel of acceptatie kan vinden. Mijn aandeel daarin is dat ik mijn kennis en vaardigheid kan delen en op die manier een bijdrage kan leveren aan dat herstel.

Niet meer en niet minder, iedereen met een serieuze hulpvraag is van harte welkom in mijn praktijk.

Shiatsupport
Gerrit de Vries

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem