Familieopstellingen en opstellingen bij ziekte | Haarlem

Be all you can Be staat voor een vitaal leven waarin we in vrijheid ons volledige potentieel benutten. Ook, of misschien wel juist, in situaties waarin we het gevoel kunnen hebben dat de grond onder onze voeten wordt weggeslagen door een ziekte, overlijden, reorganisatie, stukgelopen relatie.

In de begeleiding bij vragen rondom 'leven met kanker', persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit in organisaties maak ik ook gebruik van systemisch werk. Opstellingen kunnen een zeer behulpzame manier zijn om inzicht te krijgen in de oorsprong van een situatie. Daarnaast werkt een beweging die tijdens de opstelling zichtbaar wordt ook daadwerkelijk door in het leven van hier en nu, waardoor het ook een helende en transformerende werking kan hebben.

Opgeleid in de traditie van Bert Hellinger begeleid ik familie-, ziekte-, loopbaan- en organisatieopstellingen in individuele sessies of in groepsverband.

Wil je een keer een opstelling ervaren neem dan gerust contact met me op voor een individuele opstelling of kijk op mijn website (en hier in de agenda) voor informatie over aankomende workshops.

Een mooie manier om kennis te maken met het werk van familieopstellingen zijn de maandelijkse workshops die ik op donderdagavond geef. Deze laagdrempelige workshops zijn op basis van waardebepaling achteraf. Je kunt deelnemen met een vraag, als representant of meebewegen met de groep.

Deze workshops staan niet altijd in de agenda, maar zijn wel op mijn website terug te vinden, dus kijk vooral daar even.

Over Stefanie Bussing | Haarlem

Mensen in mijn omgeving omschrijven mij als iemand met een hechte set aan waarden, een groot hart en een scherp analytisch verstand. Als iemand die met empathie, rust en humor een vertrouwde omgeving schept waarin mensen durven te reflecteren. Als kritisch, innovatief met gevoel voor realiteit en in staat om een brug te slaan tussen het individuele- en organisatiebelang. Een vakvrouw die met een scherp oog voor kwaliteit tot concrete resultaten komt.

Van huis uit sociaal wetenschapper, werkte ik enige tijd als adviseur op het gebied van organisatieverandering bij de Raad voor de Kinderbescherming. Na een sabbatical van een half jaar begeleidde ik als Management Development adviseur managers in hun persoonlijke en professionele groei. Tegelijkertijd volgde ik opleidingen op het gebied van counseling, opstellingswerk en Reconnective Healing. Dit vormt nu de basis voor mijn counselingpraktijk ‘Be all you can Be’.

Agenda counseling- en healingpraktijk Be all you can Be ~ Voor een nieuw Perspectief

counseling- en healingpraktijk Be all you can Be ~ Voor een nieuw Perspectief
Stefanie Bussing

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Osteopathie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem