Soulstyling | Santpoort - Noord

Stel dat jij jezelf waardeert en liefhebt zoals je bent. Stel je kan jezelf accepteren met al je imperfecties, met al je rondingen, vrouwelijke vormen en rimpels. Stel je voor, dat je al je schaamte en ongemak over je lichaam kan loslaten.

Stel je hebt een kledingstijl ontwikkeld die een spiegel is van wie jij bent en die aanvoelt als een tweede huid. Stel je hebt een garderobe opgebouwd die volledig bij je past en die afgestemd is op je levensstijl.

Zou dat niet heel interessant zijn?

Ik weet dat dit heel lastig is. Vaak voelen we ons ellendig en lelijk als we in de spiegel kijken. Of we hebben al lang geen spiegel meer. Ik snap dat. Ook ik heb een heel proces doorlopen om van mezelf te houden en mezelf te accepteren zoals ik ben.

Ik kan je hierbij helpen. Bij Soulstyling bied ik je diverse vormen van begeleiding aan. Van binnenuit om je negatieve emoties los te kunnen laten en van buiten om je te leren hoe jij een prachtige garderobe kan opbouwen. Zo dat jij je weer aantrekkelijk, zelfverzekerd en mooi voelt.

Ik kan je op verschillende manieren helpen. Online en offline. Het maakt dus niet uit waar je woont. Neem een kijkje op de website en neem vrijblijvend contact met mij op via e-mail, telefoon of skype. Dan kunnen we samen kijken hoe ik je kan helpen en welke vorm het beste bij jou past.

Ik kijk ernaar uit je te leren kennen.

Over Karin Frenay | Santpoort - Noord

Er zijn twee rode draden in mijn leven die steeds terugkomen: mijn liefde voor stoffen, mode en kleding aan de ene kant en bewustwording en persoonlijke ontwikkeling aan de andere kant. Deze twee liefdes combineer ik in mijn onderneming Soulstyling.

Ik ben steeds op zoek geweest naar wie ik zelf echt ben, zonder me daarbij te laten beïnvloeden door de mening van anderen. En wie ik zelf ben wil ik graag uitdragen in mijn kleding.

Vroeger hield ik al van stoffen en van mode. Ik kon daar echt veel geld aan uitgeven! Ik kocht graag kleding maar ik was er niet altijd heel blij mee. Dat kwam omdat ik er thuis achter kwam dat het kledingstuk in kwestie toch niet helemaal bij me paste, dat het niet weergaf wie ik echt was. Ik liet me namelijk vaak beïnvloeden door wat anderen vonden: mijn vriendinnen, collega’s en ook wel de modebladen. Maar ik kwam er steeds meer achter dat het helemaal niet ging om wat anderen vinden. Het gaat erom dat ik aan de buitenwereld via mijn kleding wil laten zien wie ik echt ben en hoe ik mijn bijdrage wil leveren. Dat mijn kleding een vertaling is van wie ik van binnen ben.

Maar wie was ik dan eigenlijk? Een zoektocht begon. Ik ging me met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit bezighouden. Het was en is een geweldige reis in de afgelopen 15 jaar, waarbij ik veel leerde over mezelf.  Nu kan ik zeggen dat ik me goed voel over wie ik ben, dat ik me rustig voel, betere beslissingen kan nemen. Dat ik wie ik ben kan uitdragen naar buiten.

Dat gun ik ook aan alle andere vrouwen!

Soulstyling - Natuurlijk jezelf zijn
Karin Frenay

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Cermonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief