Co Creation: Leven vanuit jouw kracht | Haarlem

Co Creation staat voor leven vanuit jouw kracht. Voor het creëren van het leven zoals jij dat wilt, vanuit bewustzijn en vanuit jouw unieke essentie. Zodat je kunt leven in liefde, vrijheid en overvloed.

Iedereen in deze wereld heeft een eigen unieke essentie, of potentie. Alleen komen we er niet altijd even goed bij. Vaak blokkeren we onszelf door bepaalde gedachten en patronen. We laten ons afremmen door onze eigen angsten en leven eigenlijk niet het leven dat we zouden willen leven.

Door je bewust te worden van deze gedachten en patronen, ervaar je dat je een keuze hebt. Dat je op ieder moment kan kiezen voor wat je het allerliefste wil, en daar ook naar kan handelen. Bewustwording van dit proces geeft je de vrijheid om je eigen leven te creëren, vanuit jouw eigen unieke essentie.

Wij bij Co Creation ondersteunen jou in dit proces om dichter bij je eigen essentie te komen. Om van daaruit dat leven te creëren waar je naar verlangt. We doen dat door samen met jou op ontdekkingstocht te gaan tijdens een kennismakingsgesprek, 1 op 1 coachings sessie of een ceremonie

Over Coco Groothuis | Haarlem

Mijn proces naar het vinden van mijn eigen kracht begon zo’n vijf jaar geleden. Jarenlang had ik het pad gelopen waarvan ik dacht dat het hoorde: netjes de middelbare school afgerond, twee studies gedaan, altijd goede cijfers, samen wonen… Kortom, het leven zoals ik dacht dat het hoorde. Maar ik was totaal niet gelukkig!

Sterker nog, ik snapte eigenlijk helemaal niet waarom ik überhaupt leefde. Tot het moment dat ik een keuze maakte: ik besloot dat ik niet alleen een keuze had om te leven, maar hier ook actief naar kon handelen. Op dat moment kwam ook ayahuasca op mijn pad. Tijdens mijn eerste reis naar binnen ervoer ik voor het eerst mijn eigen essentie, en wat het was wat mij zo ongelukkig maakte (in mijn geval het leven in mijn hoofd).

En dat is ook precies wat ik iedereen gun: het ervaren hoe het is om je eigen essentie te voelen. Om dat leven te leven wat je het liefste wil. En ook om de simpelheid te voelen van het leven. Want wat maken we het onszelf toch soms zo moeilijk!

Dit is ook de reden waarom ik met Co Creation ben begonnen. Om jou te laten ervaren hoe het is om vanuit jouw kracht te leven. Om de simpelheid van het leven te laten zien. En om mijn liefde voor de planten en de wereld te delen. Omdat ik voel dat we het hier op deze wereld met z’n allen samen moeten doen om er een fijn leven van te maken.

De planten en paddenstoelen zijn voor mij hierbij een perfecte en liefdevolle ondersteuning!

Co Creation
Coco Groothuis

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Osteopathie Permacultuur Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem