Ananda in dialoog met... | Haarlem

 

Satsang is een bijeenkomst voor mensen die tot Zelfrealisatie willen komen en deze totaal wensen te integreren in hun Leven. Het richt zich niet op je psychologische structuur maar op je wezenlijke natuur.

Er is geen leer of onderricht maar een directe ontmoeting of confrontatie met de onveranderlijke waarheid die je bent. Deze ontmoeting is compromisloos  en onthult je oorspronkelijke gezicht.

Je tweede natuur, behoeftes, gewoontes en overtuigingen kunnen wel eens gaan wankelen. Dat is het teken dat Satsang werkt.

De Ananda dialogen zijn kennismakingen met diverse leraren. Vragen zijn altijd welkom.

Over Ananda Nieuwtijdswinkel | Haarlem

Spiritualiteit voor alledag! Ananda Nieuwetijdswinkel is al 25 jaar een begrip in de Haarlemse binnenstad.

Een oase van rust te midden van de stadse drukte, een heerlijke plek om ontspannen rond te snuffelen. Naast een groot aanbod aan producten, bieden wij u graag onze hulp aan, bijvoorbeeld bij het vinden van het perfecte cadeautje, de juiste edelsteen of dat mooie boek. Wij zorgen met aandacht voor de winkel en ontvangen onze klanten met open armen.Ananda heeft een groot assortiment aan prachtige producten met een spirituele tint. U kunt hierbij denken aan boeken, (edel)stenen, sieraden, wierook, beelden, tarotkaarten, cadeauartikelen, cd’s en yoga- en meditatie artikelen.
Ook organiseren wij diverse feesten, concerten, lezingen, gratis workshops en korte consulten.Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws en onze activiteiten? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief, of like ons op Facebook!

Openingstijden

elke maandag12.00 - 18.00 uur
elke dinsdag10.00 - 18.00 uur
elke woensdag10.00 - 18.00 uur
elke donderdag10.00 - 18.00 uur
elke vrijdag10.00 - 18.00 uur
elke zaterdag10.00 - 17.30 uur
elke zondag13.00 - 17.00 uur

Zie onze website voor onze afwijkende openingstijden tijdens de feestdagen.

Agenda Ananda Nieuwetijdswinkel

oktober 2017

Workshop Egyptische Spiritualiteit - Reis naar de Bibliotheek van de Ziel

ZO 22 oktZelfrealisatieworkshop
Workshop Egyptische Spiritualiteit - Reis naar de Bibliotheek van de Ziel

Aan de hand van de Egyptische mythe van Isis en Osiris krijg je zicht op de ontwikkeling van ons menselijk bewustzijn. Met meditatieoefeningen en persoonlijke verdieping.
Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda NieuwtijdswinkelHaarlem
Pendelconsulten en Engelenkaarten bij Ananda

ZO 22 oktCoaching - Diverse Coachingspreekuur
Pendelconsulten en Engelenkaarten bij Ananda

Tosca geeft op heldere en geheel eigen wijze informatie door van haar (en jouw!) spirituele Gidsen.
Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda NieuwtijdswinkelHaarlem

november 2017

Workshop Tarot en Orakelkaarten

WO 15 novZelfrealisatieworkshop
Workshop Tarot en Orakelkaarten

Tijdens deze avond is het de intentie om de deelnemers een brede basis te geven in het werken met zowel tarot als ook orakelkaarten, zodat je hier zelf ook direct mee aan de slag kunt.
Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda NieuwtijdswinkelHaarlem
In dialoog met Nicky Verbeek: Ontmoetingen in Zijn

ZO 19 novEnergetisch werklezing
In dialoog met Nicky Verbeek: Ontmoetingen in Zijn

Deze middag vindt plaats in een open en ontspannen sfeer. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen, maar er wordt ook veel gelachen. Tussen de interacties door verwijst Nicky je terug naar je oorspronkelijke zelf, je natuurlijke staat van zijn.
Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda NieuwtijdswinkelHaarlem

december 2017

Winter workshop Stembevrijding met Jan-Hendrik Veenkamp

ZO 10 decZelfrealisatieworkshop
Winter workshop Stembevrijding met Jan-Hendrik Veenkamp

Winter workshop van Ananda: Stembevrijding - Samen zingen en klinken heeft een enorme potentie: het verbindt, brengt vreugde en vitaliteit. Het is een krachtige vorm van expressie, dichtbij wie je werkelijk bent.
Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda NieuwtijdswinkelHaarlem

Ananda Nieuwetijdswinkel
Ananda Nieuwtijdswinkel

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Cermonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlem