Landen in je Leven | Coaching bij stress & burn-out

 Karmijn Coaching | Levenscoach & Systemisch coach | Karmijn van der Steen
 Haarlem

Heb je het gevoel niet helemaal jezelf te zijn? Ben je steeds moe, gespannen en gestresst? Probeer je alle ballen in de lucht te houden of ben je inmiddels uitgevallen met een burn-out? Ben je hard op zoek naar een manier om jezelf terug te vinden? Dan is het Landen in je Leven coachingstraject wellicht iets voor jou.

Wil jij graag:

  • Leven vanuit vrijheid en rust
  • Met energie en plezier
  • In verbinding met jezelf en anderen
  • Belemmerende patronen doorbreken
  • Ruimte creëren voor nieuwe mogelijkheden 

Samen op reis met het Landen in je Leven persoonlijke coachingstraject
Tijdens dit 1:1 coachingstraject gaan we samen op reis om te ontdekken wie jij in wezen bent. Bij een burn-out starten we met het  creëren van rust in je hele systeem. We onderzoeken wat er in heden en verleden speelt en ontrafelen belemmerende overtuigingen en patronen.  Wat kan je los gaan laten en wat heb je juist aan te kijken en te omarmen als deel van jou?

  • Middels ervarings- en lichaamsgerichte oefeningen creëren we nieuwe, diepgaande inzichten waardoor je ervaringen en emoties een plek kan geven en helen. Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden zodat je je volle potentieel kan leven, kan Landen in je Leven

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of het inplannen van een gratis en vrijblijvend  kennismakingsgesprek. Naast een traject ben je ook van harte welkom voor losse coachsessies.

Over Karmijn van der Steen

Hallo, ik ben Karmijn, coach, moeder, vrouw, vriendin, zangeres en nog veel meer. Vrijheid, rust, plezier, flow en verbinding zijn belangrijke aspecten in mijn leven. 

Het was een lang proces met een burn-out als wake-up call om deze principes ook daadwerkelijk te ervaren. Om te worden wie ik in wezen ben en te doen waar mijn hart ligt; andere vrouwen begeleiden op hun weg te Landen in hun Leven.

  • Mijn manier van coachen kenmerkt zich door een liefdevolle, persoonlijke begeleiding waarbij alles er mag zijn, al jouw pijn en emoties. Ik bied een luisterend oor en houd je zo nu en dan een spiegel voor. Elke sessie is maatwerk en pas ik aan op jouw situatie. 

Tijdens coaching zet ik diverse technieken en interventies in vanuit verschillende stromingen maar de basis van mijn manier van werken ligt in het systemisch coachen volgens het Bert Hellinger Instituut. Wij zijn allemaal onderdeel van een groter geheel en maken deel uit van verschillende systemen die onze gedachten en gedrag beïnvloeden. Hierdoor ontstaan bepaalde patronen die ons kunnen helpen maar ook tegen kunnen werken, soms al generaties lang.

Door middel van bijvoorbeeld een (familie)opstelling met vloerankers of een tafelopstelling kunnen patronen en hun oorsprong inzichtelijk worden gemaakt en kan verandering in beweging worden gezet. Daarnaast zet ik regelmatig visualisaties en andere technieken in, allen om jou terug te brengen naar jouw essentie zodat je kan Landen in je Leven. Dit doe ik met veel liefde en plezier. 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding