Coaching en training van hooggevoeligen bij stress en burnout

 Aurealis coaching - Als een Rots in de Branding | Ardo Ebbinge
 Heemstede

Ben jij een hooggevoelige professional die worstelt met de eisen en verwachtingen die jouw organisatie, functie, werk- of privé-omgeving aan je stelt? Als stress en burn-out coach help ik hooggevoelige professionals om beter om te gaan met werkdruk en stress. Dat doe ik door je bewust te maken van je eigen kracht. Mijn motto: Haal het goud in jezelf naar boven en groei !

Ik help je om met deze eisen en verwachtingen om te gaan door je bewust te maken van je eigen kracht en ambities. Daardoor ben je in staat om heldere keuzes te maken en te focussen op waar je goed in bent én wat je graag doet. Zo krijg je weer energie, kun je je ontwikkelen in je werk en je persoonlijke leven en met plezier werken aan een succesvolle carrière. 

  • Het goud (aurum) in jezelf naar boven halen en dat benutten in de dagelijkse realiteit. Dat is waar Aurealis coaching voor staat. 

Ieder mens heeft een unieke kracht in zich.
Die kracht geeft hem zelfvertrouwen en biedt de sleutel tot persoonlijke ontwikkeling, ambitie en succes. Ik geloof dat ieder mens vroeg of laat in staat is deze kracht te ontdekken en te gebruiken om zijn dromen op eigen wijze waar te maken en een gelukkig mens te worden. Sommigen hebben hun unieke kracht al vroeg ontdekt en benut, anderen hebben een crisis, een leerproces en een steuntje in de rug nodig om zich bewust te worden van hun kern.

Cliënten benoemen mijn integriteit, enthousiasme en stimulerende en motiverende aandacht voor hun verhaal. Ze voelen zich snel bij mij op hun gemak. Kenmerken van mijn aanpak zijn doel- en oplossingsgericht, analytisch, creatief, mindful, pragmatisch en realistisch. Gedreven vanuit een passie en compassie voor ieder mens en zijn bezieling.

Over Ardo Ebbinge

Mijn naam is Ardo Ebbinge. Ik woon en werk met veel plezier in Heemstede, ben ooit opgeleid tot apotheker en werkzaam geweest in de farmacie, maar heb me inmiddels ontwikkeld tot coach, counselor en trainer. Mijn behoefte om werkelijk contact te maken met mensen en mijn nieuwsgierigheid naar de processen en factoren onder de waterlijn die het menselijk gedrag en functioneren beïnvloeden, hebben mij doen besluiten om mij volledig te gaan richten op het coachen.

Door eigen ervaring met stress en burn-out is mijn interesse gegroeid voor stressmanagement en begeleiding bij en preventie van burn-out. In 2017 heb ik een opleiding tot stress en burn-outcoach afgerond. Mijn eigen ervaring met hoogsensitiviteit – met de valkuilen en later ook de kracht van hoogsensitieve eigenschappen – heeft ertoe bijgedragen dat ik in mijn praktijk veel hoogsensitieve cliënten begeleid. Eigen inzichten en een training tot HSP-deskundige hebben ertoe geleid dat ik een speciaal trainingsprogramma voor deze doelgroep heb ontwikkeld.

Omdat ik graag werk vanuit de dieper gelegen oorzaken van problemen die leiden tot stress en burn-out heb ik in 2020/21 een opleiding tot doorbraak coach gevolgd. In deze opleiding ben ik mij bewust geworden van mijn geconditioneerde gedachten, gevoelens en gedrag die mij weghouden van wie ik in essentie ben. De doorbraak die ik beleefde naar bewust leven vanuit mijn gouden essentie, in vrijheid los van conditioneringen, is de mooiste ervaring van mijn leven. Deze transformatie ervaring gun ik iedereen die de confrontatie in een doorbraaktraject wil aangaan en leven in vrijheid ambieert.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding