Yin, Hatha & therapeutische Restorative Yoga - groepslessen & privélessen in Haarlem

 Fiona Yoga & Massage | Fiona Straathof
 Haarlem

Merk je dat je in het dagelijks leven zo geleefd wordt dat je niet meer goed tot rust kunt komen? Dat je eigenlijk niet goed weet hoe je je voelt of dat alles als teveel voelt?  Dat je spanning in je lijf  vasthoudt waardoor je fysieke klachten hebt? Heb je behoefte aan rust en ontspanning maar weet je niet zo goed waar en hoe je die kunt vinden?

Het is mijn missie om jou via yoga- en/of massagetherapie te ondersteunen in jouw emotionele, fysieke en mentale welzijn. Je een gevoel van veilige bedding te geven zodat je je helemaal gedragen voelt en van daaruit weer de verbinding kunt maken met jezelf en innerlijke rust kunt ervaren. Ik werk vanuit een holistische visie & met liefdevolle aandacht. 

Ik geef yogalessen in de fijne yogaruimte van Gezond Haarlem.

Er zijn veel verschillende yogastijlen en ik ben getraind in verschillende stijlen, maar mijn focus ligt vooral op Yin Yoga, Restorative Yoga en Hatha Yoga. Ik heb het meeste plezier in het geven van de vooral rustige en meditatieve vormen van yoga en ik vind het prettig de tijd te nemen voor de houdingen. Ik vind het ook belangrijk dat iedereen mee kan doen: yoga is voor iedereen!

Het lesrooster kun je bekijken op mijn website. 

Ik bied ook privésessies yoga aan. Waarom privésessies

  • 1: 1 aandacht 
  • Ontwikkel je eigen practice. 
  • Ontwikkel een sterkere yoga- en meditatiebeoefening. 
  • Leer meer over andere aspecten van yoga, naast houdingen. 
  • Pak specifieke gezondheidsproblemen of persoonlijke doelen aan. 

Over Fiona Straathof

Wie ben ik?
Simpel gezegd ben ik Fiona, vrouw, echtgenote, yogadocent & massagetherapeut. Tot 2017 was ik hogeschooldocent en student coach. In dat jaar heb ik mijn baan opgezegd en is een nieuwe fase in mijn leven gestart. 

De beslissing om mijn vaste baan op te zeggen en het onderwijs vaarwel te zeggen ging niet over 1 nacht ijs & ik heb zeker m’n twijfels gehad, maar het is de beste beslissing die ik ooit gemaakt heb. Nu ben ik fulltime werkzaam in mijn eigen praktijk voor yoga- en massagetherapie. Ik zie het werk wat ik nu doe niet als werk, ook niet als hobby maar als mijn ‘Dharma’ oftewel levenspad. Het geeft me enorme vreugde, voldoening en betekenis.

  • Mijn leven is nu veel meer ‘yin’ en minder ‘yang’ dan vroeger, we hebben beiden nodig maar de balans tussen de vrouwelijke, zachte, reflectieve en passieve yin energie de mannelijke, snelle, actieve yang energie is vaak zoek.  Het is mijn missie om anderen te ondersteunen in het herstellen van die balans. 

Hoe werk ik?
Ik geloof in het zelfhelend vermogen van het lichaam. Ik ben er niet om iemand te 'fixen' maar om iets in gang te zetten en te begeleiden en te onderstuenen. Dat doe ik met liefdevolle aandacht, vriendelijkheid, rust en compassie.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding