Praktijk voor Healing, Advies & Beauty | Hoofddorp

Ik coach mensen met levensvragen en biedt ondersteuning bij het helen van emotionele pijn met eventuele fysieke uitwerkingen. Ook voor inzicht in terugkerende patronen kun je mij terecht.

Ik heb verschillende tools in huis om energie te kanaliseren en de stroom weer op gang te brengen, in balans. Veelvuldig maak ik gebruik van (bloesem)remedies en edelstenen om de energie positief te beïnvloeden zodat men doorgaans na vijf behandelingen klaar is.

Tegelijkertijd zorgt dit er voor dat de energiebehandeling of reading langer doorwerkt. Samen kijken en voelen we wat nodig is om jou weer te laten stralen en zo nodig je leven een positieve wending te geven. Klachten zoals stress, slapeloosheid, overspannenheid en depressie zijn zeer goed te behandelen met energie en remedies, even als gewrichtsklachten, rugpijn (hernia), hoofdpijn (migraine), allergieën e.a.

Als schoonheidsspecilalist vind ik het belangrijk om te kijken naar jouw uniek(e) zijn waardoor ik zie dat hoe je in je vel zit bijdraagt aan de conditie van je huid. Daarom is de manier van behandelen in mijn praktijk altijd afhankelijk van jouw wensen en behoeftes en vooral in lijn met je gevoel. 

Omdat iedereen uniek is en hoe je in je vel zit bijdraagt aan de conditie van je huid, is de manier van behandelen in mijn praktijk altijd afhankelijk van jouw wensen en behoeftes en vooral in lijn met je gevoel. Daarom heb je bij mij geen vaststaand huidtype maar kijken we keer op keer samen naar wat er nodig is om je weer lekker te voelen zowel van binnen als van buiten.

Ik heb de kans om het beste van twee werelden samen te brengen met beide handen gegrepen en met liefde help ik iedereen die openstaat voor een natuurlijke, no nonsense, aanpak. Een behandeling bij mij betekent een complete beleving en het hervinden van je authentieke schoonheid.

Voor vrouwen en mannen!

Lichtgroet en graag tot ziens, Hanneke

Over Hanneke Hoppenbrouwer | Hoofddorp

Mijn naam is Hanneke Hoppenbrouwer

Sinds 2007 ben ik energetisch therapeut en heb ik een praktijk voor Healing en Advies waarbij ik mensen coach met levensvragen en ondersteuning biedt bij het helen van emotionele pijn met eventuele fysieke uitwerkingen.

Toen ik de kans kreeg om schoonheidssalon Pure for Beauty over te nemen, werkend op basis van bionome, holistische en organische producten begon mijn hart sneller te kloppen. Mijn jarenlange droom om twee werelden te combineren door te kunnen werken met (verse) kruiden kon wel eens werkelijkheid gaan worden! Een praktijk waarbij je terecht kunt met uiteenlopende klachten van huidproblemen tot terugkerende emotionele en fysieke blokkades.

Ik heb de kans om het beste van twee werelden samen te brengen met beide handen gegrepen en met liefde help ik iedereen die openstaat voor een natuurlijke, no nonsense, aanpak.

Healing, Advies & Beauty
Hanneke Hoppenbrouwer

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Handanalyse & Handlezen Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Ouderenzorg Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Cermonies Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding


Inschrijven nieuwsbrief