Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

ZO 15 jan  |  10.00 - 16.00 uur

Stiltedag: zelfzorg

  • De Kracht van Compassie | Titia Van Rootselaar
  • 15 jan 2023 t/m 05 mrt 2023 | 15-1, 5-2, 5-3 - €75,- per keer
  • 75,00 | Inclusief thee en koffie+, heerlijke vegetarische lunch en stiltewandeling

Neem een pauze en voed jezelf met een stiltedag. Door regelmatig een pauze in ons leven te nemen herstellen we van stress, er heeft een helende werking plaats. Deze stilte dag is éen grote pauze met een fijne zelfzorg. Meer liefde voor jezelf en de mensen om je heen. ❤️

Als deelnemer breng je de dag grotendeels in stilte door.

  • Er is een afwisselend programma met begeleide zit- en liggende meditaties en lichte bewegingsoefeningen om het hart te openen. 
  • De meditaties komen uit de mindfulness- de compassie en de zelfcompassie training. 
  • Ervaring is niet nodig. 
  • Een stilte-wandeling op het prachtige landgoed van Elswout is onderdeel van deze dag.

Bewust tijd nemen om te zijn. Tijd waar je kunt genieten en uitrusten.

Stress verminderd door je aandacht regelmatig terug te brengen naar het hier en nu. Ook nodigt deze dag je uit om uit het hoofd in het lichaam zakken. Waar de wensen van het hart voelbaar worden. Om daar naar te luisteren. 

Wat is belangrijk voor jou? 

Met aandacht in het lichaam ben je meer bewust van je grenzen, van vermoeidheid. Het vraagt soms moed hier aandacht voor te vragen. Laat deze dag je daar in steunen door bewust stil te staan en jezelf te voeden met een fijne zelfzorg. 

Aandacht en zorg voor anderen komen meer in balans met aandacht en zorg voor jezelf. Naarmate het lichaam meer ontspant kan ook de innerlijke houding ontspannen. Zo wordt zelfcompassie mogelijk. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding