Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

VR 24 nov  |  08.30 - 09.30 uur

Stiltelezen bij boekhandel Athenaeum

  • Stadsklooster Haarlem | Boekhandel Athenaeum
  • Vrije inloop - reserveren niet nodig

Stiltelezen, het is zo weldadig; in alle rust even verdwijnen in een heerlijk boek. Maar helaas is het tegenwoordig voor veel mensen erg druk of rumoerig om hen heen.

Stadsklooster Haarlem biedt in samenwerking met Athenaeum Boekhandel, op de laatste vrijdagochtend van de maand, een gesloten boekwinkel waar je in alle rust een uur kunt komen lezen!

De inloop is tussen 8.20 – 8.30 uur met koffie en thee en vervolgens klinkt er een belletje waarna je in de winkel een uur geheel in stilte lekker kunt lezen uit een eigen boek, of héél voorzichtig uit een boek dat in de winkel ligt. Er zijn zitkussens aanwezig. Zit je liever op een stoel, dan kan dat ook. Je kiest een eigen plekje om te gaan zitten.

  • Om 9.30 uur gaat de boekhandel open voor (kopend) publiek. De stilte zal daarom rond 9.20 uur verbroken worden met wederom een belletje.

Een heerlijk begin van je vrijdagochtend.Vrije inloop, reserveren niet nodig.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding