Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

ZA 27 jan  |  10.30 - 13.30 uur

Somatic Movement van Iris van Peppen

  • Back2feet / Therapiehuis Zandvoort & Loving Pilates | Iris van Peppen en Jorinda Rietmulder
  • zaterdag 27-1-2024 van 10.30-13.30
  • 35,00

In de workshops van Iris van Peppen nemen we de tijd om verschillende lichaamssystemen te onderzoeken en te belichamen als methode voor artistieke expressie.

Wanneer we onze ‘mind’ brengen naar een lichaamssysteem zal deze ervaring onze bewegingsmogelijkheden en onze expressie informeren, transformeren en verruimen. We gebruiken hiervoor visualisaties, ‘hands-on’ oefeningen in paren, improvisaties en reflectiemomenten.

  • Tijdens deze workshop zullen we de aandacht geven aan het middenrif (thoracic diaphragm) en de crura. Dit als support in onze bewegingen, de vrijheid die onze psoas krijgen, het gemak van het in en uit de vloer bewegen. Maar ook in onze creatieve expressie en het gebruik van onze stem.

Naast de exploraties zullen we met deze ervaringen gaan spelen en dansen in kleine en grote groepen. Deze workshop is voor mensen die open staan voor en nieuwsgierig zijn naar de kennis die ligt opgeslagen in het lichaam én de creatieve vertaling hiervan!

Zorg dat je makkelijke en warme kleding aan hebt, we dansen op blote voeten.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding