Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

ZA 06 apr  |  08.00 - 18.00 uur

Workshop: Yoga en Ayurveda (2x)

  • Back2feet / Therapiehuis Zandvoort & Loving Pilates | Nadja Ernst
  • 06 apr 2024 t/m 13 apr 2024 | Betreft 6 en 13 april 2024, deze kunnen beiden of apart gevolgd worden
  • 128,00 | 1 dag=128,-/2 dagen=225,- /vroeg boek korting voor 31-3-2023 of meeneem korting= 15,- pp

De volgende thema's komen aan bod: Wat is Ayurveda en hoe is het verbonden met yoga? Onder andere yoga, meditatie, mantra's, ademhalingen en mudra's en klankhealing komen aan bod. 

Ben je zoek naar natuurlijke, duurzame manieren om met stress om te gaan en om lichaam en geest te kalmeren? Will je meer weten over hoe met de juiste voeding meer in Balance te komen. Of ben je gewoon geïnteresseerd in wat Ayurveda is en hoe het verbonden is met Yoga? Dan is deze workshop zeker wat voor jou.

We gaan het hebben over*:

  • Wat is Ayurveda en hoe is het verbonden met yoga
  • Yoga is meer dan mooie asana's
  • We behandelen meerdere houdingen
  • Meditatie mantra's, ademhaling en mudra's
  • 1e weekend de 7 Chakras
  • 2e weekend de 5 Elementen

 *  verschillende onderwerpen per weekend)

Doelgroep: Stress en spanningen zijn de belangrijkste problemen van de snelle, onrustige en technologische tijd waarin wij leven. Het leven is steeds meer naar buiten gericht, veel mensen zijn het contact met zichzelf kwijtgeraakt. Het ontbreekt aan vrije tijd en reflectie. Deze Workshop is voor iedereen vanaf 18 jaar geschikt.

Over de docent: Nadja is een gecertificeerd yoga docent voor 500 uur, ayurvedisch voedings specialist en meditatie docent. Afgelopen jaren heeft zij haar hele leven omgegooid en is 3 jaar in India geweest om daar de nodige opleidingen te volgen. Zij geeft al langer retraites voor ayurvedische voeding en leefstijl gecombineerd met yoga in Zwitserland en komt nu eindelijk in Nederlands haar retraits opzetten.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding