ZO 21 jul  |  11.00 - 17.00 uur

Ecstatic Full Moon Kids Dance

  • Djaja | Rosanne, Merel, Rolf en Djaja
  • 15,00

Kom je ecstatic dansen met kinderen? Samen gaan we vrij bewegen, lachen en verbinden Lekker op blote voetjes, met comfortabele kleding en op mooie muziek. We zien je graag tijdens deze volle maan! Dansen, bewegen, volledig in vrije aanwezigheid. Kinderen laten ons in het moment zijn en doen wat hun ingeeft.

Tijdens deze ochtend dansen we volledig hoe we zelf willen, vanuit wat er ontstaat en gezien wil worden. Dansen met onze kinderen geeft ons en hen verbinding. Het idee om dit in de wereld te zetten, is ontstaan vanuit die dans met onze kindjes. Het is heerlijk om gewoon lekker te doen waar we zin in hebben, te bewegen, gek te doen en alles wat ons samen verbindt op de muziek tot uiting te brengen.

Deze ochtend is voor iedere ouder of volwassene die met kindjes, neefjes, nichtjes, of ieder kind dat zin heeft om te dansen, wil zijn. Het gaat om samen zijn en verbinden met elkaar en de ander.

We dansen op blote voeten en proberen zoveel mogelijk niet te praten, want de kinderlach hoeft niet gedempt te worden. Er zijn leuke materialen aanwezig en voel je vrij om dingen mee te nemen die jou en de kinderen vrij doen voelen. 

De ochtend ziet er als volgt uit:

  • Inloop: 11.00 - 11.15 uur
  • Openingscirkel en verbindende oefening: 11.15 uur
  • Sluitingscirkel met handpan magic vibes en einde: 12.45 uur

Voel je welkom! Veel liefs, Rosanne, Rolf, Djaja en Merel

  • zoed wilhelminapark
    Wilhelminapark 28,
    2012 KC Haarlem
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding